Haberler

    Galatasaray, Ryan Donk'a 2 Yıllık Teklifte Bulunacak

    Güncelleme:

    Galatasaray, Fatih Terim göreve geldikten sonra 11'in değişmez ismi olan Ryan Donk'a 1+1 yıllık teklifte bulunacak.

    Ligin ilk yarısını kadro dışı geçiren ve Fatih Terim göreve geldikten sonra 11'in değişmez ismi olan Ryan Donk'la yeni sözleşme yapılacak.

    Kontratı sezon sonunda bitecek olan 32 yaşındaki futbolcuya, mevcut kazancı üzerinden yine 1.5 milyon Euro teklif edileceği öğrenildi.

    Sözleşmenin 1+1 yıllık olacağı ve oynayacağı maç sayısına göre opsiyon maddesi ekleneceği bildirildi.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Fatih Terim Ryan Donk Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500

    Yorumlar (7)

    ALAÇATI KEBAPÇISI SILHO:

    OSTERSUNDS MAÇLARINDA ÇOK İHTİYACIMIZ VAR YAŞLI VE UCUZ, PARAMIZDA OLMADIĞINA GÖRE HEMEN ALALIM

    1
    8
    yanıtYanıtla
    Şakacı:

    Komik çocuk

    yanıt2
    yanıt1
    Adınız Yazın:

    sakat heralde

    yanıt0
    yanıt1
    KEBAPÇI:

    PRANDELLİ DE 7 MİLYON GEÇİRMİŞ AFGSAFDGFADKJAGFGSDKFJHJHJHJHJHJHG

    4
    4
    yanıtYanıtla
    Adınızı Yazın:

    PRANDELLİ DE 7 MİLYON GEÇİRMİŞ AFDADFFGAFGGGGGGGGGASGFJHSGAD

    4
    2
    yanıtYanıtla
    TEKLİF GELİRSE ŞUTLA YAŞI GELMİŞ:

    YAŞI GELMİŞ KEMALE ERMİŞ BU ARTIK. 6-7 M EURO TEKLİF GELİRSE DİREK SATILMALI. GENÇ VE DİNAMİK OYUNCU BULUNUR O PARALARA. TEKLİF GELMEZSE ELLEME SEKELESİN

    5
    1
    yanıtYanıtla
    Boksör:

    bayern münihte rahat oynar ama biraz daha soğukkanlı oynamalı

    2
    1
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title