Haberler

    İşte Belçika'nın Dünya Kupası Kadrosu!

    Belçika Milli Futbol Takımı'nın, 2018 FIFA Dünya Kupası'ndaki nihai kadrosu açıklandı.

    Teknik direktör Roberto Martinez, Rusya'nın 14 Haziran-15 Temmuz  tarihlerinde ev sahipliği yapacağı 21. Dünya Kupası'ndaki 23 kişilik kadrosunu  belirledi.
    Portekiz ile oynanan hazırlık maçında sakatlanan Vincent Kompany'yi  kadroya alan Martinez, Los Angeles Kulübünün stoperi Laurent Ciman'ı da tedbiren  Rusya'ya götürmeye karar verdi.
    Takımların, turnuvadaki ilk maçlarından bir gün öncesine kadar oyuncu  listelerinde değişiklik yapma hakkı bulunuyor.
    2018 Dünya Kupası'nda Panama, Tunus ve İngiltere'nin bulunduğu G  grubunda mücadele edecek Belçika'nın kadrosu şu isimlerden oluşuyor:
    Kaleciler: Thibaut Courtois (Chelsea), Simon Mignolet (Liverpool),  Koen Casteels (Wolfsburg)
    Savunma: Toby Alderweireld (Tottenham), Thomas Meunier (Paris  Saint-Germain), Thomas Vermaelen (Barcelona), Jan Vertonghen (Tottenham), Dedryck  Boyata (Celtic), Vincent Kompany (Manchester City)
    Orta saha: Marouane Fellaini (Manchester United), Axel Witsel (Tianjin  Quanjian), Kevin de Bruyne (Manchester City), Eden Hazard (Chelsea), Nacer Chadli  (West Bromwich), Leander Dendoncker (Anderlecht), Thorgan Hazard (Borussia  Moenchengladbach), Youri Tielemans (Monaco), Mousa Dembele (Tottenham)
    Forvet: Michy Batshuayi (Chelsea), Yannick Carrasco (Dalian Yifang),  Adnan Januzaj (Real Sociedad), Romelu Lukaku (Manchester United), Dries Mertens  (Napoli)

    Kaynak: Skorer / Spor

    Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title