Haberler

İstanbul'un ünlü restoranında çorbanın içinden çıkan cam parçası müşteriyi yaraladı

Güncelleme:

Yemek yemek için İstanbul'da bulunan ünlü bir et restoranına giden genç adam, sipariş ettiği çorbanın içinden çıkan cam parçasını yutunca yaralandı. Yaşanan skandalın ardından ünlü restoranın yetkilisi hakkında dava açıldı.

İstanbul'da bulunan ünlü bir et restoranında yaşanılanlar akıllara durgunluk verdi. Ahmet D. ve 3 arkadaşı geçtiğimiz günlerde ünlü bir et restoranına gitti. Burada sipariş veren 3 arkadaş ana yemek öncesi çorba istedi. Masaya gelen çorbayı içmeye başlayan Ahmet D., bir anda boğazına bir şeyin takıldığını fark ederek arkadaşlarından yardım istedi. Revire götürülen genç adamın boğazından porselen parçası çıktı.

YARGILAMA BAŞLADI

Sabah'ta yer alan habere göre, hastaneye giderek tedavi olan genç adam şikayetçi olunca savcılık tarafından olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Genç adamın yapılan tedavi sonrası basit şekilde yaralandığına dair rapor verildi. 3 arkadaşının tanıklığı sonrası genç adamın yaralanmasıyla ilgili restoran müdürü hakkında iddianame düzenlendi.

"BAŞKA ŞİKAYET OLMADI"

İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkan restoran müdürü, "Biz çorbalarımızı süzme şeklinde yaparız. Günde 2 bin kişiye hizmet veriyoruz ve hiçbir şikayet almadık. Çorbadan cam parçası çıkmasını kabul etmiyorum. Çıkan parça camdan ziyade plastik porselen gibi bir şeydi. Ben ambulans çağırmayı teklif ettim fakat genç adam restorandan ayrılıp kendisi tedavi oldu. bir parçayı da yuttuğunu beyan etti. Olay günü beyefendi dışından başka kimse şikayetçi olmadı" diye konuştu. Olayla ilgili dava sürüyor.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

İstanbul Genç 3. Sayfa Ekonomi Güncel Haberler

500

Yorumlar (49)

dr:

iyi de cam yada porselene ne fark eder sonuc da ayni yere cikar

44
5
yanıtYanıtla
Serhat:

Neler neler çıkıyor daha kıl yumurta kabuğu geri dönüşüm ambarı gibi yemekler normaldir sağlığımızı çok düşünüp sigaraya zam yapanlar iyi denetliyor böyle yerleri

40
7
yanıtYanıtla
KOR:

Porselen parçası çıkması normal bence tabak bu parça kırılabiliyor. Yemeği koyduktan sonra belki kaşığı dibine vurmuştur tabağın kırılmıştır. Adamlar bilemez ki hasarlı nesneyi.

7
19
yanıtYanıtla
True joker:

Evet normaldir icinden cam pirselen cikmasi ama bu durumda sorumlusuda isletme sahibidir ve cezalandirilmalidir ki bir dahaki sefere daha dikkatli olsunlar

yanıt12
yanıt4
Vatandas:

Bilemeyecekse bu isi yapmayacak

yanıt0
yanıt0
Yahya:

Halal restoran?

14
11
yanıtYanıtla
Celâl Restaurant:

Celâl Restaurant

yanıt0
yanıt0
Ben bu işi annamadıydımdı o zaman lo:

Bi kerem ben de corba iciyodum, kasigi daldirdim cikardim tam agzima atacakken bir ne görem; kasik üzerinde Selma Hayek dansetmiyor mu. . . Hemen ceketimin cebine döktüm corbayi, hizla hesabi ödeyip eve kostum, ne Selma var ne bisey yav; sadece sarimsakli corba kokan ceketimle gömlegim kaldiydiydi elimde. . .

yanıt0
yanıt2
Sero:

Kendisi atmıstır, tazminat almak için.

8
16
yanıtYanıtla
Vatandas:

Bizdeki meshur savunma laflari zaten.. " Baska Sikayet Almadik " , " Biz bu isi 30 senedir yapiyoruz " , " Karisma bende " , " Sikinti yok " , " Hallederiz abi " , " akil verme para ver " vb..

19
1
yanıtYanıtla
Tüm 49 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title