Haberler

İstanbul'da metro seferleri bugün de saat 02.00'ye kadar uzatıldı

Güncelleme:

İstanbul'da akşam saatlerinde etkisini artırması beklenen kar yağışı öncesi metro seferleri bugün de gece saat 02.00'ye kadar uzatıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, metro seferlerinin dün de saat 02.00'ye kadar uzatıldığı hatırlatılırken, T1 Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı'nda dün gece yaşanan arıza nedeniyle rutin olarak 5-6 dakika aralıkta olan seferlerin şu anda 10 dakika aralıklarla yapıldığı ifade edildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesince (İBB), metro hatlarında seferlerin bugün de gece saat 02.00'ye kadar uzatıldığı bildirildi.

DÜN DE SEFERLER UZATILMIŞTI

İBB'den yapılan açıklamada, İstanbul'u etkisi altına alan kar yağışıyla ilgili dün gün boyunca valilik ve ilçe belediyeleriyle koordineli bir çalışma yürütüldüğü belirtildi. Metro seferlerinin dün de saat 02.00'ye kadar uzatıldığı anımsatılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Dün gece saat 02.00'ye kadar seferleri uzatılarak sürekli tedbir sürüşleri ve temizleme çalışmaları yapılan raylı sistem hatlarında bu sabah itibarıyla seferler tüm hatlarda normal seyrediyor.

T1 TRAMVAY HATTI 10 DAKİKA ARALIKLARLA ÇALIŞIYOR

Sadece, T1 Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı'nda dün gece yaşanan arıza nedeniyle rutin olarak 5-6 dakika aralıkta olan seferler şu anda 10 dakika aralıklarla yapılıyor. Metro hatlarında seferler bugün de gece saat 02.00'ye kadar uzatıldı.

"VAPURLARDA SEFER AKSAMISI BULUNMUYOR"

Şehir Hatları vapurlarında an itibarıyla yaşanan bir sefer aksaması bulunmuyor ve seferler normal seyrinde yapılıyor."

Kaynak: AA / Ekonomi

istanbul büyükşehir belediyesi İstanbul Ekonomi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title