Haberler

İstanbul: Apple Corner'lar Yalçınlar'da da Hizmete Girdi

Fotoğrafçılık Sektörünün Lideri Yalçınlar, Etiler, Şaşkınbakkal, İzmir Alsancak ve de Ankara Ankamall Mağazalarında Apple Corner'lar Oluşturarak Yalçınlar Mağaza Konsept'ine Yeni Bir Yön Verdi.

Fotoğrafçılık sektörünün lideri Yalçınlar, Etiler, Şaşkınbakkal, İzmir Alsancak ve de Ankara Ankamall mağazalarında Apple Corner'lar oluşturarak Yalçınlar Mağaza Konsept'ine yeni bir yön verdi.

Yapılan açıklamaya göre, yakın zamanda müşterilerden gelen yoğun talep üzerine geniş ürün yelpazesine cep telefonlarını da dahil eden Yalçınlar, şimdi de Apple'ın tüm ürün gamını satış portföyünde bulundurarak son kullanıcıya sunuyor. Yalçınlar Satış ve Pazarlama Müdürü Ayhan Saral, "Yalçınlar oluşturduğu Apple Corner'lar ile özellikle teknoloji tutkunlarına hitap etmeyi amaçlıyor. Apple ile işbirliği içerisinde gerçekleştirdiği bu proje ile Yalçınlar, teknoloji severleri tüm Apple ürünleriyle buluşturuyor. Tüketiciler, Yalçınlar'dan Apple ürünlerini deneyerek ve de gerekli tüm bilgileri edinerek alabilecekler" dedi.

Temel faaliyet alanını fotoğrafçılık olarak tanımlayan ve de fotoğrafçılıkta tüm hizmet ve de elektronik ürün olanaklarını son kullanıcıya sunan Yalçınlar, günlük hayata tamamen giren bilgisayar, notebook, Ipod ve de cep telefonu gibi bir çok elektronik ürününü de ürün portföyüne alarak son kullanıcıya daha geniş bir yelpaze sunmayı amaçlıyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title