Haberler

İspanya'ya giden Roberto Soldado: Düşük seviyeli bir ligden buraya geldim

Güncelleme:

Fenerbahçe ile sözleşmesi sona erdikten sonra İspanyol ekibi Granada'nın yolunu tutan Roberto Soldado, "Düşük seviyeli bir ligden sonra buraya gelmek beni oldukça heyecanlandırdı. Pilim dolu ve oynamak için sabırsızım." dedi.

Fenerbahçe'nin eski oyuncusu Roberto Soldado, İspanyol basınına çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte Soldado'nun açıklamaları:

"Dünyanın en iyi ligine döndüğüm için çok mutluyum. Özellikle düşük seviyeli bir ligden sonra buraya gelmek beni oldukça heyecanlandırdı. Pilim dolu ve oynamak için sabırsızım. Yalan söyleyemeyeceğim. Burada takımla yaptığım antrenmanlarda ilk 2 hafta çok zorlandım. Antrenman şartları, iki yıl geçirdiğim Türkiye'den daha ağırdı. Ama adapte olduğumu düşünüyorum. Granada'ya her şeyimi vermeye hazırım. Günün sonunda kazanan bir takım olmak istiyoruz.

"BABAMIN DOĞRUYU YERİ GÖRMEK İSTEDİM"

Granada benim için bir tesadüf oldu. Gençken babamın doğduğu yeri görmek istedim ve buraya geldim ve hayran kaldım. Babam da şu an buradayım diye heyecanlıdır. Umarım beni bu formayla izlemekten zevk alır."

(Sporx)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Roberto Soldado Fenerbahçe Granada Haberler

500

Yorumlar (65)

...:

Acı ama gerçek malesef... Adam haklı...

10
2
yanıtYanıtla
Muzcumhuriyeti:

ligin kalitesini arttırmaya çalışan galatasaray ile uğraşmaktan fener bjk uefa ya şikayet ediyor ulan komedisiniz mayısta beraber aglarsınız artık :D

4
7
yanıtYanıtla
MURTAZA:

GeSe arttıyor dimi, avrupada aldığı sonuçlar ortada ligde Denizlisporla başladı yine hakemler, Denizliye helal olsun hakem rağmen yendi gs yi. Kimse konuşmuyor e tabi Ali dürüst vs. adamlar sızmış bakmayın hüsnü güreli nihat özdemir de bjk feneri savunsun. He bir dönem fenerde savunuldu ama bjk nin hiç öyle bir savunulduğu dönem olmadı. GeSenin de devri geçer ama lig anca böyle kalitesiz anılır. İzlemeye lüzum dahi yok. sen gibiler izler anca para kazandırır yayıncı kuruluşa ve saçma programlara

yanıt0
yanıt0
ksk:

yürrüü fatih terimi doyururn siz önce

yanıt0
yanıt0
mhs:

Adam haklı . Fatih TERİM bunları gerdide gerdi. Hazımsızlar

yanıt0
yanıt0
zazaki:

yuh ya utanın GS hangi ülkenin takımı 11 yabancıyla oynuyorsunuz komiklerrrrrrrrr. . .

yanıt0
yanıt0
Mert nobre:

Sende futbolcumusunki birde turk futbolunu karaliyorsun

9
0
yanıtYanıtla
OFF:

Senin takım geçen sene düşük seviyeli bi takımdı hacı ondan sana öyle gelmiştir

6
2
yanıtYanıtla
Ultra aslan:

Düşük seviyeli lig değil küme düşme tehlikesi olan düşük bir takım dan geldim diyecekti herhalde

6
2
yanıtYanıtla
haylaz:

geçen yılın son üç maçını tekrar izle hak ettik dersen sözüm yok kaliteniz belli haksızlıkla alırsınız düşecek takim fenerse 6 ıncı bitirdi 22 yıldır kadıköyde galibiyetiniz yok halen konuşuyorsunuz

yanıt1
yanıt1
Tüm 65 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title