Haberler

İskenderun - Fotoyaralı Askerler, Deniz Hastanesi'ne

Hatay'ın İskenderun İlçesi'nde Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'na Bağlı Şehit Er Remzi İlboğa Kışlası'nda İkmal Destek Komutanlığı'na Yapılan ve 6 Askerin Şehit Olduğu Terörist Saldırısında Yaralanan 2 Er Tedavi Gördükleri İskenderun Devlet Hastanesi'nden, Deniz Hastanesi'ne Sevkedildi.

Hatay'ın İskenderun İlçesi'nde Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'na bağlı Şehit Er Remzi İlboğa Kışlası'nda İkmal Destek Komutanlığı'na yapılan ve 6 askerin şehit olduğu terörist saldırısında yaralanan 2 er tedavi gördükleri İskenderun Devlet Hastanesi'nden, Deniz Hastanesi'ne sevkedildi.

30 Mayıs'ta teröristlerin kurşun ve roketli saldırıda çeşitli yerlerinden yaralan Mehmet Aynur ile Taner Adıyaman, İskenderun Devlet Hastanesi'nde ameliyat edildi. Bir süre yoğun bakımda tutulan Aynur ve Adıyaman, sağlık durumlarındaki iyileşmenin ardından Deniz Hastanesi'ne sevk edildi.

İKİ İŞÇİ KAÇIRILDI, SERBEST BIRAKILDI İDDİASI

Öte yandan Genelkurmay Başkanlığı'nın internet sitesinde yer alan açıklamada Hatay'da, 2 maden işçisinin terör örgütü PKK üyelerince kaçırıldığı ve daha sonra serbest bırakıldığı bildirildi. Açıklamada, güvenlik güçlerince, işçileri kaçıran terör örgütü mensuplarını etkisiz hale getirmek için bölgede operasyon başlatıldığı kaydedildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

title