Haberler

    Işıl Alben ayrılığının perde arkası! Galatasaray

    Güncelleme:

    Fernando Muslera: Bir Galatasaray ve Süper Lig EfsanesiGalatasaray'da gündem Işıl Alben ayrılığı... Geçtiğimiz sezonun önemli bir kısmında maddi imkansızlıklar yaşayan, oyuncu maaşlarında gecikmeler yaşanan sarı kırmızılı camiada kadın basketbol takımını ayakta tutan ve Koç Efe Güven'e en...

    Fernando Muslera: Bir Galatasaray ve Süper Lig Efsanesi

    Galatasaray'da gündem Işıl Alben ayrılığı... Geçtiğimiz sezonun önemli bir kısmında maddi imkansızlıklar yaşayan, oyuncu maaşlarında gecikmeler yaşanan sarı kırmızılı camiada kadın basketbol takımını ayakta tutan ve Koç Efe Güven'e en büyük desteği veren hiç şüphesiz kaptan Işıl Alben'di. Nitekim bu güzel birliktelik, Koronavirüs sebebiyle liglerin tescil edildiği anda ikinci sırada bulunan Galatasaray'a Euroleague Women'da mücadele hakkını kazandırıyordu.

    Alben'in veda mesajında yazdığı, "Sözleşmem feshedildi, artık bu benim istenmediğimin ispatı" sözleri, gözleri yönetime çevirdi. Botaş ile anlaşan tecrübeli oyuncunun "Transferimi 48 saatte bitiren Botaş Spor Başkanı Kerim Taşkıran'a teşekkür ederim" sözleri de Işıl Alben'in ilgisizlik yüzünden Galatasaray'dan ayrıldığını gözler önüne seriyor.

    Cengiz'in haberi dahi olmadı!

    Başkan Mustafa Cengiz'in tedavi sürecinde olması sebebiyle sözleşme yenileme konusunda hızlı adım atılamaması ve Işıl Alben'in de belirttiği gibi bir kez bile aranmaması ayrılığı kaçınılmaz bir hale getirdi.

    Taraftar Ömer Yalçınkaya istifa etsin istiyor

    Galatasaray'da kadın ve erkek takımlarının teknik ekibiyle sözleşme uzatılmamışken Işıl ve Tilbe gibi iki milli basketbolcunun ayrılması taraftarı ayağa kaldırdı.

    Sosyal medyada yaşananlara büyük tepki gösteren ve birlik olan taraftarlar Genel Menajer Ömer Yalçınkaya'yı hedef aldı. Taraftarlar Yalçınkaya'yı istifaya davet ederken, Galatasaray basketboluna gönül veren kişilerin yaşananların tek sorumlusu olarak tuttuğu Ömer Yalçınkaya sessizliğini koruyor. Twitter'da birlik olan taraftarlar Galatasaray tribününün lider grubu ultrAslan'ı da tepki göstermeye davet etti.

    Kulup hala açıklama yapmadı

    Konuyla ilgili sarı kırmızılı kulüpten ise henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

    Işıl'ın yüzde 40, Tilbe'nin de yaklaşık yüzde 25 maaş indirimlerini kabul ederek feshettiği sözleşmenin ardından yeni mukavele imzalamayı beklediği anda iki isimle de ilgilenmeyen yöneticilerin bu oyuncuların yerini kimlerle dolduracağı da büyük bir merak konusu. Yalçınkaya'yı hedef alan taraftarın bir diğer korkusu ise takımın yıldızı Bria Hartley'in de bu ilgisizlik yüzünden takımdan ayrılması. Avrupa basınının iddiasına göre Asvel ile 2 yıllık prensip anlaşmasına varan Birleşik Amerika asıllı Fransız yıldız, Asvel'e transfer olması halinde yerli statüsünde oynayacak. (Fanatik)

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Galatasaray Işıl Alben Haberler

    Bakmadan Geçme

    İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title