Haberler

İntihar Etmek İçin Çatıya Çıkan Kişi, 109 Suçtan Aranıyormuş

Güncelleme:

Bursa'da intihar etmek için kaymakamlık binasına çıkan ve 2 saat süren çaba sonucunda ikna edilerek indirilen İbrahim A.'nın 109 farklı dolandırıcılık olayından kaydı çıktı.

Bursa'nın Kestel ilçesinde kaymakamlık binasının terasına çıkarak intihara kalkışan İbrahim A., 2 saat süren çabayla ikna edildi. İbrahim A.'nın, 109 farklı dolandırıcılık olayından kaydının bulunduğu öğrenildi.

KAYMAKAMLIK BİNASINDA AŞAĞI SARKTI

Bursa'nın Kestel ilçesinde öğle saatlerinde kaymakamlık binasına gelen İbrahim A. (35), yetkililere simitçi olduğunu ve devletin kendisine bakmadığını, borçları olduğunu söyledi. Yetkililerin, sıraya girip dilekçe doldurmasını istemesiyle öfkeye kapılan İbrahim A., kaymakamlık binasının terasına çıkarak kendini aşağıya sarkıttı.

İKNA EDİLEREK İNDİRİLDİ

Vatandaşlar ve kaymakamlık çalışanları durumu polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, binanın altına minder açarken, sağlık ekipleri hazır bekledi. İbrahim A., Kestel ilçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından 2 saat sonra ikna edilerek indirildi.

SUÇ MAKİNESİ ÇIKTI

İbrahim A.'nın 9 farklı şehirde 109 ayrı dolandırıcılık olayından kaydının bulunduğu, simitçi olmadığı öğrenildi. Öte yandan meraklı vatandaşlar, intihara kalkışan İbrahim A.'yı görüntülemek için birbiriyle yarıştı. Cep telefonu kamerasıyla olayı görüntülemeye çalışan meraklı vatandaşları polis uzaklaştırdı.

İşte olay yerinden görüntüler;

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (119)

Fırtına 61:

Keşke atlamasına yardımcı olsaydı arkadaşlar. Böylece muhtemel bir dolandırıcıyla karşılaşma ihtimalimiz ortadan kalkardı. . .

32
2
yanıtYanıtla
erhan:

109 suç işlemiş adam halen dışarıda ne yapıyor.

32
0
yanıtYanıtla
İki yüzlüler:

Bir papağana acıyan insanoğluna acımıyor dolandırıcıysa suc kimin Ekmek almak için dolandıran bu kişimi insan aç kalmasın açlık insana neler yaptırır ramazan oruc tutuyorsunuz boşa tok açın halinden anlamaz

6
23
yanıtYanıtla
ajitasyon yapma!!!:

laf söylemiş balkabağı. . . la yörü git. Haramzadelerde savunulur oldu ya bu ülkede. . bir olur iki olur ekmek için hırsızlık dolandırıcılık. . . 108 ne lan. . belli ki adam keriz avcısı, haramzade.

yanıt2
yanıt1
colombo:

azıcık beynini çalıştır. bak göreceksin hayat daha güzel olacak

yanıt3
yanıt1
sensin:

papağan masum bu adam masummu

yanıt2
yanıt0
Hakan Güvenç:

Kardeşim bu kişiye güvenebilir misin iş yerinde çalıştırır mısın. cevap evet ise ellerinden öperim. Şahsen benim işim olmaz. Tilkiye tavuk kümesinde bekçilik için kaç paraya çalışırsın demişler Tilki gülmekten cevap veremiyorum siz ne kadar verirseniz çalışırım misali

yanıt0
yanıt0
vatandaş:

adam haklı 109 suç işle ve hala devlet el atmasın gerçekten devlet bu adamı görmezden geliyormuş

25
0
yanıtYanıtla
aaaaaaaaaaa:

kanun yok kanun

yanıt4
yanıt0
Misafir:

Bi yumrukta aşağı atacaksın bu zırtoyu. Dünyadan bir pislik temizlenmiş olur.

21
3
yanıtYanıtla
Tüm 119 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title