Haberler

İnönü'de Zevkli Maç

Türkcell Süper Lig'in 2. Haftasında Beşiktaş, İnönü Stadı'nda Konyaspor'u Konuk Etti. Maçı Bjk, Delgado ve Holosko'nun Golleriyle 2 -0 Kazandı.

TÜRKCELL SÜPER LİG'İN 2. HAFTASINDA BEŞİKTAŞ, İNÖNÜ STADI'NDA KONYASPOR'U KONUK ETTİ. MAÇI BJK, DELGADO VE HOLOSKO'NUN GOLLERİYLE 2-0 KAZANDI.

Delgado'nun penaltı kaçırdığı maçta, Konyasporlu Cihan Haspolatlı kırmızı kart gördü.

Stat: BJK İnönü

Hakemler: Selçuk Dereli, Erdinç Sezertam, Muhittin Gürses

Beşiktaş: Rüştü, Serdar Kurtuluş, İbrahim Toraman, Zapotocny, Tello, Holosko, Uğur İnceman, Cisse, Serdar Özkan, Delgado, Bobo

Konyaspor: Jefferson, İsmail, Fahri, Mehmet, Kaue, Erdal, Cihan, Mihajlov, Zafer, Veysel, Celaleddin

CANLI ANLATIM

İki takımda sahaya çıktı. Maçın başlamasına dakikalar kaldı. İki takıma da başarılar diliyoruz!

Selçuk Dereli ilk düdüğe çaldı ve maça Beşiktaş başladı. Siyah beyazlılar ilk dakikada bir köşe vuruşu kazandı. Tello'nun ortasına Cisse vurdu, top yandan auta çıktı.

Beşiktaş 5. dakikada etkili geldi, Delgado'dan aldığı topla son çizgiye inan Serdar Özkan yerde kaldı, Beşitaşlılar bu pozisyonda penaltı bekledi ancak hakem Selçuk dereli devam dedi.

9. Dakika: Beşiktaş köşe vuruşu kazandı. Atışı Tello kullandı, top direk kaleye yöneldi, kaleci Jefferson topu ceza sahası dışına çeldi.

12. Dakika: Delgado çok güzel bir şekilde Holosko'ya verdi, bu oyuncunun ceza sahası dışından vuruşunda top üstten auta çıktı.

14. Dakika: Beşiktaş Konyaspor kalesini uzaktan şutlarla zorluyor. Bu kez Bobo'nun uzaktan şutunda top yandan auta çıktı.

18. Dakika: Beşiktaş etkili geldi. Delgado'nun pasında son çizgiye inen Serdar Özkan'ın ortasında defans topu uzaklaştırdı.

21. Dakika: Beşiktaş hızlı çıktı, Delgado'nun uzun pasında top Holosko'ya gelmeden defans topu kornere attı.

Beşktaş 23. dakikada gole çok yaklaştı. Sol kanattan gelişen atakta Holosko ceza sahasına ortalandı, Serdar Özkan topa dokundu kaleci Jefferson topu zorlukla çıkardı.

25. Dakika: Bu kez Konyaspor etkili geldi. Cihan'ın sağ çaprazdan vuruşta top kaleci Rüştü'de kaldı.

32. Dakika: Bu dakikalarda oyunun temposu düştü, iki takımda çok pas hatası yapıyor.

37. Dakika: Delgado'nun sağ kanattanın ortasında Serdar Özkan ceza sahası içinde topu kontrol edemedi.

43. Dakika: Beşiktaş'ta Serdar Özkan sarı kart gördü.

Maçta ilk 45 dakika golsüz sona erdi!

Maçta 2. yarı başladı 2 takımda ilk yarıdaki 11'leriyle sahadalar.

49. Dakika: Konyaspor'da Cihan sarı kart görüyor. Beşiktaş solkanattan serbest vuruş kazandı. Delgado'nun ortasında defans topu uzaklaştırdı.

50 Dakika: Beşiktaş aradığı golü buldu. Sol kanattan Delgado topu direk kaleye yolladı. Bu top defans ve Jefferson'un bakışları arasında Konyaspor ağlarına gitti.

52. Dakika: Kahue'nin serbest vuruşunda defansa çarpan top az farkla auta gitti.

54. Dakika: Beşiktaş bu dakikalarda baskısını arttırdı. Sağ kanattan Tello'nun yaptığı ortada top Jefferson'da kaldı.

57. Dakika: Beşiktaş'ta Cisse sarı kart gördü.

58. Dakika: Beşiktaş etkili geldi, Serdar Özkan'ın güzel ara pasında Uğur topu kontrol edemedi.

59. Dakika: Konyaspor'da Veysel oyundan alınırken Tehoue oyuna girdi.

61. Dakika: Bu dakikalarda kaptan Delgado oyuna ağırlığını koymuş durumda.

65. Dakika: Konyaspor etkili geldi, Erdal zarif bir hareketle rakibinden sıyrıldı, vuruşunda defansa çarpan top kornere gitti. Kornerden bir sonuç çıkmadı.

66. Dakika: Konyaspor'da Zafer yerine Mustafa Er girdi.

69. Dakika: Siyah beyazlı takım gole çok yaklaştı. Serdar Kurtuluş'un sağ kanattan yaptığı ortaya Holosko kafayla vurdu, kaleci Jefferson topu zorlukla uzaklaştırdı.

71. Dakika: Beşiktaş bir kez daha tehlikeli geldi. Bobo'nun yarım metreden vurduğu topta kaleci Jefferson topu kurtardı.

72. Dakika: Beşiktaş Bobo'nun düşürülmesiyle penaltı kazandı. Penaltı vuruşunu maçın yıldızı Delgado kullandı. Arjantinli yıldızın vuruşunu kaleci Jefferson çıkardı, seken topa Delgado'nun kafayla yaptığı vuruş üst direkten döndü.

74. Dakika: Beşiktaş 2. golü buldu. Bobo sol kanattan etklili geldi, yaptığı yerden ortaya Delgado dokunamadı, arka direkteki Holosko bomboş kaleye topu göndermekte zorlanmadı.

76. Dakika: Konyaspor'da Cihan, Cisse'ye yaptığı sert hareketten dolayı önce 2. sarı kartı sonrasında kırmızı kartı gördü.

78. Dakika: Beşiktaş'ta sakatlanan Rüştü oyundan çıkarken, Hakan Arıkan oyuna girdi. Cisse'nin yerine ise Ali Tandoğan oyuna dahil oldu.

83. Dakika: Beşiktaş'ta Holosko sakatlık geçirdi, sağlık ekibi değiştirilmesini istedi. Holosko'nun yerine Ekrem Dağ oyuna girdi.

Maçta 90+3 dakika oynanacak. İki takımda bu dakikalarda maçı bırakmış bir görüntü çiziyor.

Ve maç sona eriyor. Beşiktaş bu galibiyetle puanını 6'ya çıkarıyor. haberturk

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title