Haberler

İnönü'de Q7'ye Özel Pankart!

Beşiktaşlı taraftarlar, sakatlığı nedeniyle uzun süredir takımdan ayrı olan ve tedavisini Portekiz'de sürdüren Ricardo Quaresma için Bursaspor maçında pankart açtı.

Beşiktaşlı taraftarlar, sakatlığı nedeniyle uzun süredir takımdan ayrı olan ve tedavisini Portekiz'de sürdüren Ricardo Quaresma için Bursaspor maçında pankart açtı.

Kapalı tribünde açılan ve üstünde Quaresma'nın resmi olan pankartta, "Nerdesin olum sen- Özledik seni Quaresma" yazıları yer aldı.

Ayrıca taraftarlar, sadece kadın ve çocuk taraftarların alındığı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile yapılan Ziraat Türkiye Kupası maçında 90 dakika boyunca takımlarını destekleyen kadın taraftarlara da teşekkür edip, "Helal olsun size Dişi Kartallar" yazılı pankart açtılar.

Rauf Denktaş unutulmadı

Beşiktaşlı taraftarlar, geçen cuma günü vefat eden KKTC eski Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş'ı da unutmadı.

Eski açık tribünde üzerinde Denktaş'ın fotoğrafı bulunan, "Şehit Mehmetçiklere emanet ettik seni. İzindeyiz" yazılı büyük bir pankart açıldı.

Ayrıca hasta olan sinema oyuncusu Münir Özkul'u da unutmayan taraftarlar, "Eyvah Mahmut Hoca, Münir Abi bırakma bizi iki çift lafımız var" pankartını kapalı tribüne astılar.

Bu arada karşılaşma öncesinde, yaşamlarını yitiren Rauf Denktaş, Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu Lefter Küçükandonyadis ve milli kayakçı Aslı Nemutlu için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Saygı duruşunun ardından kapalı tribünde yer alan bir grup taraftar, yine geçtiğimiz günlerde vefat eden Azer Bülbül için de tezahürat yaptı.

Bursaspor taraftarları yoktu

Alınan karar gereği karşılaşmayı Bursaspor taraftarları Fiyapı İnönü Stadı'nda izleyemedi.

Konuk ekip taraftarları için ayrılan eski açık tribündeki bölüme de kadın ve çocuk taraftarlar alındı.

Bu arada Bursasporlu taraftarların yeşil-beyazlı formayla stada girip, maç oynanırken sahaya gireceği yönünde bir ihbar alınması nedeniyle tribün girişlerinde taraftarların kabanlarının altları da kontrol edildi.

Küfürsüz tezahürat için anons

Küfürlü tezahürat nedeniyle verilen ceza sonrası Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında seyircisiz oynama cezası alan Beşiktaş'ta, Bursaspor maç öncesi küfürlü tezahürat yapılmaması için uyarıda bulunuldu.

Stat hoparlörlerinden yapılan anonsta, küfürlü tezahürat yapılması durumunda ceza alınacağı belirtilerek, taraftarlardan sahaya yabancı madde atmamaları ve küfürsüz tezahüratlar yapmaları istendi.

"Kapakları toplayalım engelleri aşalım"

Beşiktaş taraftarları, sosyal içerikli mesajlarına Bursaspor maçında da devam etti.

Kapalı tribünde "Kapakları toplayalım engelleri aşalım" pankartı açarken, pankartta ayrıca "Kampanyaya desteklerinden dolayı Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Tevfik Göksu'ya teşekkürler" yazısı yer aldı.

Kaynak: Sporx.com / Spor

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Bursaspor Portekiz Spor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title