Haberler

    İki takımda da 6'şar eksik var! Bournemouth ile Arsenal'in kupa maçına iddaa'da...

    Bu bir ilandırBOURNEMOUTH - ARSENALEski oyuncusu Mikel Arteta'nın göreve gelmesinden sonra çıkışa geçmesi beklenen Arsenal, henüz bunu gerçekleştirebilmiş değil.

    Bu bir ilandır

    BOURNEMOUTH - ARSENAL

    Eski oyuncusu Mikel Arteta'nın göreve gelmesinden sonra çıkışa geçmesi beklenen Arsenal, henüz bunu gerçekleştirebilmiş değil.

    Yeni hocasıyla ligde sadece Manchester United'ı yenen Topçular, Federasyon Kupası'nda (FA Cup) ise önceki turda Leeds United'ı tek golle geçerek üst tura yükselmişti.

    Geçtiğimiz hafta deplasmanda Chelsea'ye teslim olmayan ve son dakikalarda eşitliği sağlayan Kırmızı Beyazlılar buna rağmen düşme hattındaki Bournemouth'un sadece 7 puan üzerinde.

    Artık tüm planını gelecek sezon için yapan Arsenal FA Cup'ı ise prestij için isteyecektir.

    Konuk ekipte Aubameyang ile David Luiz cezalı. Sokratis, Kolasinac, Chambers ve Tierney ise sakat.

    Premier Lig'de Brighton'u 3-1 yenerek 6 maç aranın ardından galibiyetle tanışan Bournemouth ise önceliği ligde kalmaya vermiş durumda.

    Ayrıca bu maç öncesi çok sayıda eksik bulunuyor.

    Arsenal karşısına Mepham, King, Stacey, Ibe, Stanislas ve Groeneveld gibi oyunculardan mahrum çıkacaklar.

    Bournemouth son 10 resmi maçta 6 mağlubiyet aldı.

    Arsenal çıktığı son 10 resmi maçta sadece 2 kez kazanabildi.

    Arsenal, Mikel Arteta göreve geldikten sonra çıktığı 7 maçta da gol attı.

    Bournemouth'un son 7 resmi maçının ilk yarılarında gol atıldı.

    Üyelerin yaklaşık %56'sı 90 dakika içinde Arsenal'in turu geçeceğini düşünüyor.

    YAZARI MURAT FEVZİ TANIRLI'NIN TERCİHİ...

    Kadrolarda çok rotasyon olabilir çünkü ev sahibinde sakatlıklar, Arsenal'de de kart cezalıları var. Bournemouth nihayet Brighton önünde kazanarak ligde galibiyet hasretini bitirdi. Arsenal ise beraberliklere abone yola devam ediyor. Bir tarafta Joshua King, diğer tarafta Aubameyang olmasa da gollü kupa izleriz.

    Arsenal, Bournemouth hazırlıkları bu şekilde tamamladı! İzleyelim...

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Manchester United Mikel Arteta Bournemouth Haberler

    Bakmadan Geçme

    Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title