Haberler

    Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu: Cengiz Ünder, Uzayda Bile Oynar

    Güncelleme:

    Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, İtalyan devi Roma'da forma giyen eski öğrencisi Cengiz Ünder için övgü dolu sözler sarfetti. Eroğlu, "Cengiz, uzayda bile oynar." dedi.

    Altınordu altyapısında yetiştikten sonra Medipol Başakşehir'e, oradan da İtalya'nın Roma takımına transfer olan ve gösterdiği başarılı performans ile takımın değişmezleri arasına giren Cengiz Ünder'in adı Alman devi Bayern Münih ile anılmaya başladı.

    Yaşı ilerleyen Robben'in yerini Cengiz ile doldurmayı planlayan Bayern'in, milli futbolcu için 50 milyon euroyu gözden çıkardığı da iddialar arasında yer alırken, Cengiz'i en iyi tanıyan isimlerin başında gelen Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, transferin gerçekleşmesinin kendisini şaşırtmayacağını söyledi. Eroğlu, "Cengiz'in geldiği konum açık söylemek gerekirse bizi şaşırtmıyor. Daha da iyi yerlere geleceğini düşünüyorum. Bayern Münih'e transferi benim için sürpriz olmaz." ifadelerini kullandı.

    "UZAYDA BİLE OYNAR"

    Cengiz'in Robben'in yerini doldurabileceğinin altını çizen başarılı teknik adam, "Cengiz, İtalya'ya ya giderken bazı kesimler oranın sert bir lig olduğunu ve başarılı olamayacağını söylüyorlardı. Ancak Cengiz kendisini kanıtladı. O yüzden Bayern Münih'te de Robben'in yerini doldurur. Cengiz, özellikleri olan çok iyi bir oyuncu. Uzayda bile oynar" diye konuştu. Altınordu olarak yaşanan bu gelişmelerin kendilerini gururlandırdığını aktaran Eroğlu, "Bizim oyuncularımız rekor kıra kıra transfer oluyorlar. Bu durum bizi hem gururlandırıyor hem de motivasyonumuzu arttırıyor" dedi.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Cengiz Ünder Altınordu Roma Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500

    Yorumlar (3)

    Adınızı Yazın:

    Doğru bizim millilerin hepsi uzayda oynar sahada ayakları yere basmadığı için bir türlü toparlanamıyorlar. Gelen atıyor giden atıyor. Bir ayakları üzerine sağlam basamadılar

    3
    0
    yanıtYanıtla
    Ümit:

    Cengiz kardesim keske bu yorumu okuyabilsen.Bana kalirsa suanda daha kendini gelistirme asamasindasin ve iyi yoldasin.Bana kalirsa Romada kal ve Totti nin tahtini eline al ve efsane ol.Biraz daha para ve kariyer icin kendini bitirme.Kalirsan hem Romada süper oyuncu olursun ilerde hemde Roma taraftarinin gözünde kral olursun.Kendine yazik etme ve hemen simarma.

    2
    0
    yanıtYanıtla
    MUZO:

    ZATEN SIKINTI ORADA AYAKLARI YERE BİR BASSA. BİZİMKİLER HEP UZAYDA DOLAŞIYOR Kİ.

    0
    1
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title