Haberler

    Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu: Cengiz Ünder, Uzayda Bile Oynar

    Güncelleme:

    Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, İtalyan devi Roma'da forma giyen eski öğrencisi Cengiz Ünder için övgü dolu sözler sarfetti. Eroğlu, "Cengiz, uzayda bile oynar." dedi.

    Altınordu altyapısında yetiştikten sonra Medipol Başakşehir'e, oradan da İtalya'nın Roma takımına transfer olan ve gösterdiği başarılı performans ile takımın değişmezleri arasına giren Cengiz Ünder'in adı Alman devi Bayern Münih ile anılmaya başladı.

    Yaşı ilerleyen Robben'in yerini Cengiz ile doldurmayı planlayan Bayern'in, milli futbolcu için 50 milyon euroyu gözden çıkardığı da iddialar arasında yer alırken, Cengiz'i en iyi tanıyan isimlerin başında gelen Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, transferin gerçekleşmesinin kendisini şaşırtmayacağını söyledi. Eroğlu, "Cengiz'in geldiği konum açık söylemek gerekirse bizi şaşırtmıyor. Daha da iyi yerlere geleceğini düşünüyorum. Bayern Münih'e transferi benim için sürpriz olmaz." ifadelerini kullandı.

    "UZAYDA BİLE OYNAR"

    Cengiz'in Robben'in yerini doldurabileceğinin altını çizen başarılı teknik adam, "Cengiz, İtalya'ya ya giderken bazı kesimler oranın sert bir lig olduğunu ve başarılı olamayacağını söylüyorlardı. Ancak Cengiz kendisini kanıtladı. O yüzden Bayern Münih'te de Robben'in yerini doldurur. Cengiz, özellikleri olan çok iyi bir oyuncu. Uzayda bile oynar" diye konuştu. Altınordu olarak yaşanan bu gelişmelerin kendilerini gururlandırdığını aktaran Eroğlu, "Bizim oyuncularımız rekor kıra kıra transfer oluyorlar. Bu durum bizi hem gururlandırıyor hem de motivasyonumuzu arttırıyor" dedi.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Cengiz Ünder Altınordu Roma Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
    500

    Yorumlar (3)

    Adınızı Yazın:

    Doğru bizim millilerin hepsi uzayda oynar sahada ayakları yere basmadığı için bir türlü toparlanamıyorlar. Gelen atıyor giden atıyor. Bir ayakları üzerine sağlam basamadılar

    3
    0
    yanıtYanıtla
    Ümit:

    Cengiz kardesim keske bu yorumu okuyabilsen.Bana kalirsa suanda daha kendini gelistirme asamasindasin ve iyi yoldasin.Bana kalirsa Romada kal ve Totti nin tahtini eline al ve efsane ol.Biraz daha para ve kariyer icin kendini bitirme.Kalirsan hem Romada süper oyuncu olursun ilerde hemde Roma taraftarinin gözünde kral olursun.Kendine yazik etme ve hemen simarma.

    2
    0
    yanıtYanıtla
    MUZO:

    ZATEN SIKINTI ORADA AYAKLARI YERE BİR BASSA. BİZİMKİLER HEP UZAYDA DOLAŞIYOR Kİ.

    0
    1
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title