Haberler

Herkes dondu kaldı! Rıdvan Dilmen'in ağzından bu sözler döküldü: Izdırap çekiyorum

Güncelleme:

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin Antalyaspor deplasmanında ilk yarıda ortaya koyduğu futbola çok kızdı. Dilmen, "Maçı izlemeyenler hiçbir şey kaybetmedi. Ben çok şey kaybettim. Uykum geldi. Izdırap gibiydi" dedi.

Antalyaspor- Fenerbahçe maçının ilk yarısını seyreden futbolseverlerin hislerine Rıdvan Dilmen tercüman oldu. Sarı-Lacivertliler, ilk yarıyı şutsuz bitirdi. Antalyaspor topu rakibe bıraktı, Fenerbahçe hiçbir aksiyon üretemedi.

Herkes dondu kaldı! Rıdvan Dilmen'in ağzından bu sözler döküldü: Izdırap çekiyorum

"UYKUM GELDİ"

Karşılaşmanın ilk yarısını Rıdvan Dilmen, daha önce hiç duyulmamış sözler sarf etti. Dilmen, "Fenerbahçe'nin topla oynama oranı %67 değil %97 olsa ne olur. O ona, o ona böyle maç bitmez. Fenerbahçeli futbolcular, oynadıkları formanın ne kadar değerli olduğunu anlamış değiller. Maçı izlemeyenler hiçbir şey kaybetmedi. Ben çok şey kaybettim Bana ızdırap gibiydi. Uykum da geldi" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Rıdvan Dilmen Fenerbahçe Haberler

500

Yorumlar (2)

Halit Dursun:

evet zevksiz bir macdi herzamankisi gibi neredeyse de ama 60 dakika kaleye sutun yoksa bu isde bir terslik vardir... ne bicim bir kadro kurulusu hic begenmedim... zaten ismail kartalla olacak islerde degil bunlar... löw möw hikaye gelecek olan ya bilic yada jorge jesus... onlarda bu kadroyla bir halt edemezler ve yine tazminat yine zarar fenerbahceye gelecek... baskan istifa etmeli derhal

6
0
yanıtYanıtla
Mehmet Baştuğ:

senin istediğin takım bu neyin ızdırabı vitoru gönderdin al sana 4 lü çok biliyodu

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title