Haberler

    "Her Şey Fenerbahçe İçin"

    Mehmet Ali Aydınlar, Fenerbahçe'ye muhteşem bir dönüş yaptı, Acıbadem Sağlık Grubu futbol takımının göğüs reklamını aldı.

    3 Temmuz sürecinde Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi dışında bırakılması üzerine Bayan Voleybol Takımı ile olan sponsorluğu bir gecede iptal edilen Acıbadem markası yaklaşık 6.5 yıllık aranın ardından sarı-lacivertli renklere geri dönerek büyük ses getirdi.

    Başkan Yıldırım, "Gönüllülük esas olmakla birlikte, görev verildiğinde hiçbir Fenerbahçeli görevden kaçmaz" derken, Aydınlar ise "Kulüplerin ekonomik sorunlar ile boğuştuğu bu ortamda kulübümüze maddi destek sağlamayı görev olarak telakki etmekteyim" diye konuştu.

    Fenerbahçe Kulübü, futbol takımı forma göğüs sponsorluğu için Acıbadem Sağlık Grubu ile anlaşma imzalandığını duyurdu.

    Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüz ile Acıbadem  Sağlık Grubu arasında forma sponsorluğu anlaşması imzalandı. 2017-2018 sezonunda  şampiyonluk hedefini sürdüren Fenerbahçe Futbol Takımımız, formasının üzerinde bugünden itibaren Acıbadem ismini taşıyacak" denildi.

    Anlaşmayla ilgili olarak, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile Acıbadem Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar'ın el  sıkıştıkları bir fotoğraf paylaşıldı.

    Açıklamada, Aziz Yıldırım'ın, "Değer itibarıyla bugüne kadar yapılmış en iyi anlaşmalardan biri oldu. Fenerbahçe'de görev bilinci en üst düzeydedir. Gönüllülük esas olmakla birlikte, görev verildiğinde hiçbir Fenerbahçeli görevden kaçmaz. Bu bağlamda değerlendirildiğinde Mehmet Ali Aydınlar, Fenerbahçe için önemli bir görevi ifa etti" şeklindeki görüşlerine yer verildi.

    'Sevdamız ortak'

    Acıbadem Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar'ın ise "Ülkemizin en büyük camiası Fenerbahçe ile devre arasından itibaren başlamak  üzere uzun yıllar sürmesini umduğumuz bir sponsorluk anlaşması imzaladık.  Bugünden itibaren Fenerbahçe Futbol Takımı'nın göğüs sponsoru Acıbadem Sağlık Grubu olacak" ifadeleri paylaşıldı.

    Aydınlar da, "Ortak sevdamız olan Fenerbahçemizi maddi anlamda güçlendirmek, rakipleri ile mücadelede güçlü olmasını sağlamak, maddi imkanı olan her  Fenerbahçelinin görevidir. Kulüplerin ekonomik sorunlar ile boğuştuğu bu ortamda  bir Fenerbahçeli olarak kulübümüze maddi destek sağlamayı bir görev olarak  telakki etmekteyim. Üyesi olduğum ilk günden itibaren Fenerbahçe'ye her anlamda koşulsuz destek olmak konusundaki kararlılığımın bir parçası olarak, sponsorluk konusu gündeme geldiği anda, 'Fenerbahçe formasında yer almak, şahsımın temsil ettiği kurumumuzun tüm paydaşlarının göğsünü kabartır, gurur, onur verir' dedik" açıklamasını yaptı. Bu arada Acıbadem'in 2.5 yıllık anlaşma gereği Fenerbahçe'ye 8.5 milyon dolar ödeyeceği öğrenildi.

    2013'te rakip oldular

    2011 yılında yaşanan 3 Temmuz süreci sonrası sıkıntılar yaşayan ve araları açılan Aziz Yıldırım ve Mehmet Ali Aydınlar, 3 Kasım 2013'te yapılan başkanlık seçiminde rakip olmuşlardı. Yıldırım'ın erken seçim kararı aldığı dönemde adaylığını açıklayan Aydınlar, camiadan da büyük tepki toplamıştı. O dönem Yıldırım 6 bin 821, Mehmet Ali Aydınlar 2 bin 383 oy almıştı.

    Birlikte poz

    Fenerbahçe'nin Acıbadem Sağlık Grubu ile yaptığı forma sponsorluğu anlaşması esnasında Aziz Yıldırım ile Mehmet Ali Aydınlar'ın pozu dikkat çekti. Fenerbahçe Kulüp binasında yapılan anlaşma sonrası Yıldırım ve Aydınlar el sıkışarak poz verdi. 2011 yılından bu yana araları soğuk olan iki ismin, bu samimiyeti gözlerden kaçmadı.

    Sosyal medya çalkalandı

    Fenerbahçe'den Acıbadem Grubu'nun sponsorluğuyla ilgili yapılan resmi açıklaması sonrası sosyal medya adeta çalkalandı. Twitter üzerinden birçok Fenerbahçe taraftarı bu anlaşmaya tepki gösterdi. 3 Temmuz sürecini sürekli anımsatan sarı-lacivertli taraftarlar, Mehmet Ali Aydınlar ile yapılan bu anlaşmayı içlerine sindiremediklerini kaydetti.

    ]

    ]

    ]

    ]

    Kaynak: Skorer / Spor

    Mehmet Ali Aydınlar Aziz Yıldırım Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title