Haberler

Hataysporlu Taraftarlar, Fatih Terim'i Tribüne Çağırdıktan Sonra "Kebapçı Selo" Tezahüratında Bulundu

Güncelleme:

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında Galatasaray, Hatayspor'a konuk oldu. Karşılaşmadan 4-2 galip ayrılan taraf Hatay ekibi olsa da ilk maçtaki 2-0'lık skorla tur atlayan taraf Galatasaray oldu.

"KEBAPÇI SELO" TEZAHÜRATI

Maç öncesinde ilginç bir olay yaşandı. Takımlarını desteklemek içinAntakya Atatürk Stadına akın eden Hatayasporlu taraftarlar, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'i tribüne çağırdı. Tecrübeli teknik adam tribünün önüne gelince taraftarlar, "Kebapçı Selo" tezahüratında bulundu.

Hataysporlu Taraftarlar, Fatih Terim'i Tribüne Çağırdıktan Sonra 'Kebapçı Selo' Tezahüratında Bulundu

KASIMPAŞA TARAFTARI DA BAĞIRMIŞTI

Galatasaray'ın deplasmanda Kasımpaşa'yı 4-1 mağlup ettiği maçta da ev sahibi ekibin taraftarları "Kebapçı Selo" tezahüratında bulunmuştu.

Fatih Terim, Alaçatı'da kebapçılık yapan Selahattin Aydoğdu ile kavga etmiş ve bu olay sonrası milli takımdaki görevinden alınmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Fatih Terim Hatayspor Haberler

500

Yorumlar (176)

GS:

galatasarayı 4-0 dan 4-4''e getirdik az kalsın eliyorduk diyerek gündeme gelmek varken, gündeme geldikleri şeye bak. zavallılar.

12
51
yanıtYanıtla
SELİN:

MERAK ETME BİZ ZATEN ZAFERİMİZLE ÖVÜNÜP GRURLANIYORUZ SEN RAHAT OL . . . SİZSİNİZ BİZİ ÇEKEMEYİP DE 3-5 KİŞİNİN YAPTIĞI SAÇMALIKLARI HATAYLI TARAFTARA KİTLEMEYE ÇALIŞAN :))))NANİİİKKK YEMEZLER CANIM

yanıt3
yanıt0
anlamıyorum:

F. terim kadar itici bir sporcu yok adamı görünce fare görmüş gibi oluyorum.

28
24
yanıtYanıtla
KERİM:

ALAYINIZA İMPARATOR FATİH TERİM

yanıt8
yanıt11
Adınızı Yazındf:

Çok iyi olmuş.

44
8
yanıtYanıtla
ŞAPKACI:

LİGDE DİĞER 17 VE PTT DENDE BAZI TAKIMLARIN SEVMEDİĞİ, İSTEMEDİĞİ, ÇEKEMEDİĞİ FATİH TERİM DEMEKKİ BAŞARILI Kİ ONDANDI BU HASETLERİ. DÜŞMANIMIN KÖTÜ DEDİĞİ BENİMİÇİN İYİDİR HELE TÜM TAKIMLARI KÖTÜ DİYROSA DEMEKKİ KUYRUK ACILARI VAR. KISKANMAYIN ÇALIŞIN ADAM YETİŞTİRİN KAZANIN SİZİNDE OLSUN BİZ ZATEN SİZLERDEN FATİH TERİMİ ÖVÜN DİYEDE BEKLEMİYORUZ. SİZ ŞİKEYİ GELİŞTİRİN GEÇMİŞTEKİLER DEŞİFRE OLDU. TARLA SULAMA YAKALANDI BİRDE ARTEZYEN AÇMAYI DENEYİN.

5
45
yanıtYanıtla
SELBİL:

KAŞINTI MI!!!TAKKELERİ KENDİNE GİYDİRMİŞSSİN BAK BURALARDA BÖYLE TAKKELERİ GİYİP MİLLETİ TAHRİK ETME!!!HADİ GİT ÜSTÜNE BAŞINA BİŞEYLER GİY BİDAHA BÖYLE TAKKELİ GÖRMEYELİM KAŞINMA:SSSSSBİZ BACI DİYEMEYİZ SONRA BİLİRSİN YANİ:D:D:D:D.

yanıt2
yanıt0
ASLAN TERBİYECİSİ:

ŞAPKACI BİZ ARTEZYENİ 6 KASIMDA 6 LIK BORUYLA AÇTIK OZAMANDAN BERİDE SİZİN TARLA ÇOK VERİMKAR OLDU.

yanıt4
yanıt4
gazeteçi:

şapkacı sen kimsin sen onu söyle burda laf gebeligi ve terimi ve gs ye savunmak sanamı kaldı sen git ilk önce kendini sahiplen burda boş boş konuşma başka işlerin yokmu senin şike şike diye ulan bunu derken insan bi düşünür şikeyi ilk getiren kim diye şapkacı senin yaşın tutmaz belki hatırlamazsın bu lig kuruldu kurula herşey oluyor kalmış burda gözünle görmedigin şeyi görmüş gibi söylüyorsun konuşma şapkacı

yanıt3
yanıt1
ŞAPKACI:

7-0 LIK ARTEYZEN NOLCEK? GAZTECİ BABANDAN BÜYÜK OLSAM GEREK. AMCA DEMEN LAZIM. GÖZLERİNDEN ÖPERİM BEN ŞİKECİNİN KANINI BİLİRİM FENER YAZILIR ŞİKE OKUNUR.

yanıt2
yanıt1
Tüm 176 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title