Haberler

    Şenol Güneş, "Hiçbir Şey Hatırlamıyorum" Deyince Hastaneye Kaldırıldı

    Güncelleme:

    Fenerbahçe maçında kafasından yaralanan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in hastaneye kaldırılma nedeni "Hiçbir şey hatırlamıyorum." sözleri oldu.

    Karşılaşmanın ikinci yarısı oynanırken tribünden atılan maddelerin başına isabet etmesiyle yerde kalan deneyimli teknik adam, daha sonra ayağa kalktı.

    Bu sıralarda kendini iyi hisstmeyen Şenol Güneş, soyunma odası koridorlarına doğru hareketlendi. O anlarda tribünden başına bir cisim daha isabet eden Şenol Güneş, bir kez daha yere düştü.

    "HİÇBİR ŞEY HATIRLAMIYORUM" DEDİ

    Sağlık ekipleri tarafından kendisine müdahale edilen ve soyunma odasında başına 5 dikiş atılan Güneş, kendini iyi hissetmediğini ve hiçbir şey hatırlamadığını söyledi. Daha önce de 2 defa kafa travması geçiren Güneş'in, aynı hadisenin yeniden tekrarlanma ihtimaline karşı hastaneye götürüldüğü belirtildi.

    Yeni Şafak'ın haberine göre; doktorların durumunu sorduğu Güneş'in, "Olup bitenleri hatırlamıyoum" dediği öğrenildi. Hastanede 1 gece müşahade altında tutulan ve uyumasına izin verilmeyen Şenol Güneş, dün sabah saatlerinde taburcu edildi.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Liv Hospital Şenol Güneş Fenerbahçe Beşiktaş Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
    500

    Yorumlar (15)

    sS:

    çok güzel bir tiyatrocu olurdun Şenol Güneşşşş

    11
    24
    yanıtYanıtla
    dadas:

    haberi doğru yapın ğöğsune gelen pet sıse okadar blinç kaybına neden olmuşkı kafa tramvası geçirip yere yığılmı tyatrocu

    11
    19
    yanıtYanıtla
    st:

    senin kafana da beş dikiş atsalar aynı şeyleri söyleyebilecek miydin acaba. . .

    yanıt4
    yanıt2
    ZLATAN:

    ŞENOL HOCA ADAM GIBI ADAMDIR . . . GALATASARAYLIYIM. . . . HOLIGANLARA CEZA VERILMELI

    14
    7
    yanıtYanıtla
    rumpontus:

    kari gibi adam nüsvettesi yasindan utansa numaradan rol yapmaz kari gibi yere yatmaz

    yanıt4
    yanıt11
    Yalçın:

    Şunun yüz ifadesine bakarmısınız tamamen tiyatro başına cisim isabet eden birisi nasıl gülümser ve bildiğim kadarıyla kafaya yada vücudun başka bir yerine dikiş atıldığı zaman zımba yerine sütur dikiş atılır tamamen tiyatro

    6
    11
    yanıtYanıtla
    Yorumcu:

    Tur gitti çamura yattı tarih seni unutmaz soğuk güneş yazık senin gibi bir adam bunu yapmamalıydı

    6
    8
    yanıtYanıtla
    REALİST:

    Adana halkı olarak geçmiş olsun diliyoruz. Adana''da oynansa maç böyle şeyler olmazdı.

    4
    10
    yanıtYanıtla
    Ceyhanlı:

    GS liyim her gsli gibi fener düşmanıyım fener haklıda olsa haksız yanlarını ararım ama bu maç fenerin hakkı yenildi bjk maça değilde tiyatroya iyi calışmış

    7
    5
    yanıtYanıtla
    FENERLİ:

    O ikinci sözüydü. Birinci sözü'' Maç tatil oldu mu?''

    3
    8
    yanıtYanıtla
    Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title