Haberler

Hamile sevgilisini bırakıp spor spikeri ile aşk yaşayan Tuncay Şanlı 1 yıl sonra ortaya çıktı

Güncelleme:

Hamile sevgilisi Melis Sayım'ı bırakarak spor spikeri Seyhan Şaşko'yla aşk yaşayan eski futbolcu Tuncay Şanlı, Bodrum'da ortaya çıktı. 1 yıldır ortalarda görünmeyen ikili artık aşklarını gizlemiyor.

Eski futbolcu Tuncay Şanlı, BeIn Sports spikerlerinden Seyhan Şaşko ile Ocak 2018'de flört etmeye başlamıştı. O günlerde Tuncay Şanlı'nın eski aşkı Melis Sayım hamileydi. Hatta Melis Sayım ihanete uğradığını iddia etmişti.

1 YIL SONRA ORTAYA ÇIKTILAR

Hamile sevgilisini bırakıp ortalardan kaybolan Tuncay Şanlı, bir yıl sonra Bodrum'da sevgilisiyle görüntülendi.

Hamile sevgilisini bırakıp spor spikeri ile aşk yaşayan Tuncay Şanlı 1 yıl sonra ortaya çıktı

"ÇOCUĞUNA BAKMIYOR"

Haziran 2018'de de Melis Sayım oğulları Ömer'i dünyaya getirmişti. Sayım daha sonra "Çocuğuna bakmıyor" diyerek eski futbolcuya nafaka davası açmıştı.

Hamile sevgilisini bırakıp spor spikeri ile aşk yaşayan Tuncay Şanlı 1 yıl sonra ortaya çıktı

Kaynak: Haberler.com / Spor

Tuncay Şanlı melis sayım Seyhan Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (20)

fenerbostan:

fener insandaki kaliteyi yokeder insanlığı öldürür.

18
12
yanıtYanıtla
cinalinin kumarbaz oğlu:

tuncayla beraber bir çok kez poker oynadım, adam gibi adamdır ama birazcık dindarlığı eksik, namaza başlaması lazım

10
14
yanıtYanıtla
Dersimli:

he sen poker oynayınca sıkıntı yok öyle mi dindarlıkta. ironi yaptıysan şimdiden özür

yanıt7
yanıt3
Koboy:

Olmayan aklınla ironi denemesi mi yapmaya çalışıyon

yanıt0
yanıt0
dost:

cinalinin oglu iki karpuz bir koltuga sıgmaz hem poker oynayıp hem namaz kılınmaz bir gün pokerde carpılırsınız agzın yüzün döner baban bile tanıyamaz seni

yanıt0
yanıt0
fenerbostan:

Bütçe mayısta 12, 1 milyar TL açık verdi

11
0
yanıtYanıtla
eses:

Bende bunu adam sanıyordum

10
0
yanıtYanıtla
ozi:

adam fbtv de her hafta program yapıyor lan

8
0
yanıtYanıtla
vatandaş:

bunun kalıbında insanlığın gölgesi yok yahu

6
2
yanıtYanıtla
adanalı:

Başkasının lafı ile kimseyi yargılamayın bizim milletimizin en büyük hatası bu.

5
2
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title