Haberler

Hakan Çalhanoğlu: Birlikte oynadığım en iyi futbolcu Arda Turan

Güncelleme:

İtalyan devi Inter'de forma giyen milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, takım arkadaşları ve beraber oynadığı futbolcular hakkında konuştu. Çalhanoğlu, kendisine yönetilen "Birlikte oynadığın en iyi futbolcu kimdi?" sorusuna "Milli takımda kaptanımız olduğu dönemde Arda Turan" cevabını verdi.

İtalya Serie A'da şampiyonluğa yürüyen Inter'de forma giyen milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, takım arkadaşlarına ve beraber oynadığı futbolculara dair samimi açıklamalarda bulundu. Hakan, "Birlikte oynadığın en iyi futbolcu kimdi?" sorusunu "Milli takımda kaptanımız olduğu dönemde Arda Turan" şeklinde yanıtladı.

İtalyan devindeki takım arkadaşlarıyla ilgili "Soyunma odasında en çok sorun çıkaranlar kimler?" sorusunu yanıtlayan tecrübeli orta saha, "Barella, Thuram ve Arnautovic. Ben yokken Marko'ya penaltı attırırım, o da iyi penaltı atar.Ben penaltı kullandığımda Simone Inzaghi iyi şans getirmesi için her zaman sırtına dokunur.Dimarco'ya yemek teklif ederdim, Barella ile tatile giderdim ve kredi kartımı Lautaro'ya verirdim.İdeal Inter oyuncusu Frattesi'nin fiziğine, Buchanan'ın hızına, Mkhitaryan'ın tekniğine ve benim özelliklerime sahip olmalıdır" ifadelerini kullandı.

"EN İYİSİ ARDA TURAN"

"Birlikte oynadığın en iyi futbolcu kimdi?" sorusuna yanıt veren milli futbolcu, "Milli takımda kaptanımız olduğu dönemde Arda Turan. Karşılaştığım en güçlü rakip ise Neymar. Beşe beş takım arkadaşı olarak kalede Szczesny, savunmada van Dijk, orta sahada Barella ve Mkhitaryan, hücumda ise Mbappé'yi seçerdim" dedi.

Hakan Çalhanoğlu: Birlikte oynadığım en iyi futbolcu Arda Turan

"BİRKAÇ YIL İÇİNDE BALLON D'OR'A ADAY OLABİLİR"

A Milli Takımımızın parlayan genç yıldızı Kenan Yıldız hakkında da konuşan Hakan Çalhanoğlu, "Çok yetenekli, çok iyi ve çok aç, Szczesny ile aynı fikirdeyim. Birkaç yıl içinde Ballon d'Or'a aday olabilir" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Hakan Çalhanoğlu Internazionale Inter Milan Arda Turan İtalya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500

Yorumlar (5)

Emir Karlı:

Arda Turan büyük topçuydu, magazine o kadar fazla malzeme olmasaydı hikayesi farklı bitebilirdi. Yine de hoca olarak da büyük başaralara imza atacak sinyallerini veriyor

14
9
yanıtYanıtla
Orhan Göksel:

hakan sen ne kadar büyüksen ardada o kadar büyük ikinizde bi halt değilsiniz.

7
15
yanıtYanıtla
Mehmet Erdem:

Al birini vur ötekine.

7
12
yanıtYanıtla
no NAME:

turkıyede futbolun son 45 yılını ıyı bılırım gordugum en ıyı yerli orta saha oyuncuları arda turan unal karaman. emre belezoglu sifo mehmet. sergen ve oguz cetınde bunların yedeklerı olur

9
2
yanıtYanıtla
no NAME:

okan buruk u unutmusuz ve suat kaya.. okan buruk un ayagı kırılmasaydı cok buyuk belkıde en ıyısı olacaktı .. selcuk ınan da fena degıldi ama cok oyunu sogutur yanpas yapardı dıkıne gıdemezdi duran topları etkılıydi

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title