Haberler

Hagi, oğlu Ianis Hagi'nin transferini açıkladı!

Güncelleme:

Galatasaray'ın efsane isimlerinden olan Hagi, oğlu Ianis Hagi'nin transferi konusunda net konuştu. Hagi, oğlunun gelecek sene takımda olmayacağını açıkladı.

Galatasaray'ın efsanelerinden Gheorghe Hagi, oğlu Ianis Hagi'nin transferinin neredeyse kesin olarak bittiğini açıkladı.

Romanya 1. Ligi'ndeki Viitorul takımını çalıştırmaya devam eden Rumen teknik adam, "%99,9 Ianis önümüzdeki sezon aramızda olmayacak. Ayrılması için çok büyük şanslar var. Daha yüksek seviyeye çıkması için daha büyük bir takıma gitmeye ihtiyacı var" diye konuştu.

Hagi, oğlu Ianis Hagi'nin transferini açıkladı!

Ianis ile Galatasaray'ın yanı sıra Sevilla, Arsenal, Spartak Moskova, Genk ve Standard Liege gibi takımların ilgilendiği iddia ediliyor.

Fiorentina'da kötü bir tecrübe yaşayan ve şans bulamayan Hagi'nin oğlu, Romanya'nın U-21 takımında Avrupa Şampiyonası'nda boy gösteriyor ve buradaki futboluyla alkış alıyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Gheorghe Hagi Galatasaray Viitorul Romanya Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir?
500

Yorumlar (10)

Adınızı Yazın:

Ne çok büyüttünüz ya şu hagiyi gözünüzde, babası yetmiyordu şimdi de oğlunu mu pohpohluyorsunuz. Galatasaray''ın efsanelerinden falan diyerek bir de haber yapmışsınız altı üstü parasıyla görevlendirilmiş biri ne efsanesi, terbiyesiz adam yıllarca ülkemizde kaldı tek bir kelime türkçe konuşmadı, siz de hala totosunu kaldırıyosunuz aferim yalakalığa her açıdan tam gaz devam. . . .

6
25
yanıtYanıtla
GAZİ:

İşini layıkıyla yapana hakkını veren insanlar olsun şu ülkede artık başşka şeyleri karıştırıp boş konuşan insanlara gerek yok

yanıt2
yanıt1
Vipeout:

Konuştu balkabağı zevzek. sen ne anlamışsın ki futboldan! yorum yapıyosun. Topu görsen karokola bomba diye götürsün herhalde.

yanıt10
yanıt1
CEVAP:

yav he he

yanıt0
yanıt0
SENE 2000 Lİ YILLAR:

NERDESİN BE KARDEŞİM, SEN NE MUTLU ETTİN BİZİ ZAMANINDA HAY GÖZÜNÜ SEVDİĞİM. SAYENDE FUTBOLCU NEYMİŞ GÖRDÜK. UZUN YAŞA, İYİ YAŞA BÜYÜK ADAM.

15
2
yanıtYanıtla
ASLAN1973:

ASLANA YAKIŞIRSIN EVLAT

9
3
yanıtYanıtla
vatandaş:

bu adamda yaşlandıkça mehmet ali erbile benzedi :)))

5
0
yanıtYanıtla
acunbabadeulan:

gel ulan geel cımboma 2. hagi sultan suleyman dönemi yaşansın :))

4
1
yanıtYanıtla
Neri Man:

Bu çocuk çöplük. Çok ucuza transfer yaptık diye alınacaktır :)

2
2
yanıtYanıtla
SADO:

merak etme seni satın alacak kadar değeri olan bir çöp sen ondan daha da çöpsün kadar kıskandığınza göre

yanıt1
yanıt2
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title