Haberler

Hadise Kendisine "Eskiden Çirkindi Beğenmemiştim" Diyen Serhat Akın'a 1 TL'lik Dava Açıyor

Güncelleme:

Hadise, kendisi için "Eskiden çirkindi, beğenmemiştim. Sonradan Arap atı gibi açıldı" diyen Serhat Akın'a 1 TL'lik maddi ve manevi dava açıyor.

Hadise, eski futbolcu Serhat Akın'ın, "Eskiden çirkindi, beğenmemiştim. Sonradan Arap atı gibi açıldı" sözlerini mahkemeye taşıyor. Şarkıcı, "Uzaktan adamsın ama adamlıktan uzaksın" sözleriyle sert karşılık verdiği Akın'ın "Yanlış anlaşıldıysam affola" özrünü kabul etmedi.

1 TL'LİK DAVA AÇIYOR

Hadise, kadınlara örnek olsun diye eski futbolcuya, 1 TL'lik maddi ve manevi tazminat davası açtı. Açıklamalarından dolayı sosyal medyada tepki çeken Akın, önceki gün Hadise'yle tanışma anında çektirdikleri fotoğrafı paylaşarak "Haksız mıyım?" notunu yazdı. Bu hareketi yüzünden takipçileri tarafından eleştirilen eski futbolcuya Instagram'dan, "Haksızsın, sen de kertenkeleye benziyormuşsun" ve "Burnunu çek, Hadise'yi görelim" gibi yüzlerce mesaj geldi.

Hadise Kendisine 'Eskiden Çirkindi Beğenmemiştim' Diyen Serhat Akın'a 1 TL'lik Dava Açıyor

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Serhat Akın Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (52)

Adınızı Yazın:

BEN SERHAT IN YERİNDE OLSAM MALİYE DEN İNCELEME TALEP EDERİM BUNUN İÇİN. SERHAT IN KURDUĞU CÜMLE ÇOK SAMİMİ ÇOK İÇTEN.

14
4
yanıtYanıtla
Ayşe:

Her olayı niye kadına şiddete getiriyorki?ne alaka yani.kadınlar can verirken sakar kalırken çirkinin biri sana çirkin demiş bumu şiddet?sizden daha önemli şeyler var bu hayatta bukadar önemsemeyin kendinizi

15
3
yanıtYanıtla
TÜRK:

Hadise reklamlık malzemeyi buldu tabi gündeme gelmesi lazım. Zavallı :)

11
4
yanıtYanıtla
Adınızı yazın:

mantıksız bir hareket madem tüm kadınlara bu kadar önem veriyorsun bu ülkede verdiğin konserlerde giydiklerine taktıklarına bak ALLAH ım sen koru bizi namus elden gidiyeah

12
2
yanıtYanıtla
vatandaş:

Ya Allahaşkına Filistinde 53 ölü 2700 yaralı bari bu günlerde bu saçma haberleri koymayın bize ne kim kim kiminle takışmış. Müslumanlar kan ağlıyor bunların derdine bak.

14
0
yanıtYanıtla
turk:

Her yıl müslüman nüfustan milyar dolarlar kazanan suudi arabistan en büyük sorumlusudur bu olayın. Ve bizler her yıl hacca gitmek yetmiyor, bir de umre ye gidiyoruz. Filistinli kardeşlerimize bir bomba daha attırmak için.

yanıt6
yanıt0
vartolu:

Ben Allah''ın yaratığı hiç birşeye çirkin demem çünki o herşeyin en güzelini yapar. Yalnız bunu çekinmeden söyleyen insan bence yüreginden şüphe etsin çünki kötü yürekli insalar acımasız olur düşünmeden herşeyi yapar ve söyler.

11
2
yanıtYanıtla
isimsiz bayan:

hakli yada haksız çirkin bayan yoktur ki bakımsız bayan vardır ve sende olağan üstü bi yakisikliliga sahip degilmissin akin aslında ama şimdi burda şiddet içerikli bir mahkemelik durum yok abartmayın herseyi

10
3
yanıtYanıtla
MELISA58:

''Eskiden çirkindi'' dedi diye dava açiyor Allahim :DD

9
4
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Cidden eskiden bayaaaa çirkin yaniiiii

11
2
yanıtYanıtla
Tüm 52 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title