Haberler

Eski MASAK Başkan Yardımcısı Başak'tan "Seçil Erzan Fonu'na yatırılan paralar nerede" sorusuna yanıt

Güncelleme:

Haberler.com YouTube kanalına konuk olan Eski MASAK Başkan Yardımcısı Dr. Ramazan Başak, Seçil Erzan Fonu davası ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Paraların nerede olduğuyla ilgili açıklamaların kendisini tatmin etmediğini söyleyen Başak, "Bu paraların bir bölümünün gayrimenkulde, önemli bir bölümünün ise nakit olarak yurt dışında park ettirildiğini düşünüyorum" dedi.

Eski MASAK Başkan Yardımcısı Dr. Ramazan Başak, Haberler.com'da Melis Yaşar'ın sorularını yanıtladı. Başak, Türk futbolunun ünlü isimlerinin karıştığı Seçil Erzan Fonu davasıyla ilgili yorumlarda bulundu. Başak, fona yatırılan paraların büyük çoğunluğunun yurt dışında bekletiliyor olabileceğini belirtti.

"PARALARIN NAKİT FORMUNDA BİR YERLERDE PARK ETTİRİLDİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM"

Gündeme damga vuran Seçil Erzan Fonu davasında kamuoyunun en merak ettiği konulardan biri de yatırılan paraların nerede olduğu... Davayla ilgili değerlendirmelerde bulunan Eski MASAK Başkan Yardımcısı Dr. Ramazan Başak, "Fona yatırılan paralar nerede" soruya şöyle yanıt verdi; "'Ben yüksek faizle verdim, hepsi buharlaştı' açıklaması beni çok fazla tatmin etmiyor. Ben bir bölümünün yatta, katta, villada, önemli sayılabilecek bir bölümünü de nakit formunda bir yerlerde park ettirildiğini düşünüyorum. Nerede park ettirilebilir? Yurt içinde de olabilir ama muhtemeldir ki yurt dışında. Çünkü o 3 kişi dediğimiz para taşıyan kişilerin yurt dışına gidiş gelişleri çok fazla; özellikle Bulgaristan'a.. Bunlar hep inceleme sonucunda ortaya çıkabilecek."

Erzan'a verilen paralar nerede? MASAK'ın eski başkan yardımcısından bir tahmin var

"ÇANTACILARIN YURT DIŞINA GİRİŞ-ÇIKIŞLARI VAR"

"Seçil Erzan'ın yurt dışı bağlantısı ne olabilir?" sorusunu da yanıtlayan Başak, "Kendisinin yurt dışına gidip geldiğiyle ilgili bir bulgu yok şu ana kadar ama o çantacı diye tabir edilen parayı getir-götür yapan insanların yurt dışına giriş-çıkışları var. Dolayısıyla o kişiler mutlaka sorgulanacak" dedi.

Erzan'a verilen paralar nerede? MASAK'ın eski başkan yardımcısından bir tahmin var

Kaynak: Haberler.com / Hukuk

Ramazan Başak Seçil Erzan Başak Tan YouTube Hukuk Emlak Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title