Haberler

Samsun'da Oto Galeride Silah Satışı Yapan Şüpheli Yakalandı

Güncelleme:

Samsun'un Havza ilçesinde bulunan bir oto galeride silah satışı yapıldığı istihbaratını değerlendiren Havza İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüpheli N.K'nin iş yeri ve ikametinde yaptıkları aramada çok sayıda ruhsatsız silah ve mühimmat ele geçirdi. Aynı zamanda Canik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri de firari bir şüpheliyi yakalamak için çalışma yürüttü ve şüpheli saklandığı ikamette yakalandı. Şüpheliler, işlemleri için emniyete götürüldü.

Samsun'un Havza ilçesinde oto galeride silah satan şüpheli yakalandı.

Havza İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri oto galeri olarak faaliyet gösteren bir iş yerinde silah satıldığı istihbaratını değerlendirdi.

Şüpheli N.K'nin iş yeri ve ikametinde arama yapan ekipler, 3 ruhsatsız tabanca, ?1 el yapımı toplu tabanca, ?3 ruhsatsız tüfek, ?1 dürbün, ?2 bin 230 fişek, ?75 tüfek kartuşunu ele geçirdi.

Öte yandan Canik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri de "gasp iddiası" ve "kasten yaralama ve mala zarar verme" şüphelisi firari C.İ'yi yakalamak için çalışma yürüttü. Ekipler, şüpheli saklandığı ikamette yakalandı.

N.K. ve C.İ. işlemleri yapılmak üzere ekiplerce emniyete götürüldü.

Kaynak: AA / Güncel

Emniyet Müdürlüğü Samsun Havza Canik Güvenlik Suç Hukuk Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title