Haberler

LUNA'ya ne oldu? YORUM ve ANALİZ! LUNA Coin yorum! LUNA tekrar yükselir mi? LUNA coin neden düştü? LUNA niye düştü?

Terra Luna, son dönemdeki performansıyla kripto para piyasasının parlayan yıldızlarından biri olmuştu. Kripto para piyasasındaki düşüş gündemdeyken Terra Luna'nın fiyatının neredeyse sıfırlanması yatırımcısını mağdur etti. Kasım ayında 120 doları gören Terra Luna'nın anlık olarak fiyatı 2 dolar civarlarında. Yatırımcılar LUNA coin alınır mı? sorusuna yanıt arıyor. Peki, Luna'ya ne oldu? LUNA tekrar yükselir mi? LUNA coin neden düştü? LUNA niye düştü? LUNA coin yükselir mi? LUNA Coin yorum!

LUNA coin neden düştü? LUNA coin yorum ve Luna coin yükselir mi merak ediliyor. Terra Luna, son dönemdeki performansıyla kripto para piyasasının parlayan yıldızlarından biri olmuştu. Kripto para piyasasındaki düşüş gündemdeyken Terra Luna'nın fiyatının neredeyse sıfırlanması yatırımcısını mağdur etti. Kasım ayında 120 doları gören Terra Luna'nın anlık olarak fiyatı 2 dolar civarlarında. Yatırımcılar Luna coin alınır mı? sorusuna yanıt arıyor. Peki, Luna'ya ne oldu? LUNA tekrar yükselir mi? LUNA coin neden düştü? LUNA niye düştü? LUNA coin yükselir mi? Luna Coin yorum haberimizde...

LUNA COİN NE OLDU?

Kripto para piyasasındaki düşüş gündemdeyken Terra Luna'nın fiyatının neredeyse sıfırlanması yatırımcısını mağdur etti. Kasım ayında 120 doları gören Terra Luna'nın anlık olarak fiyatı 2 dolar civarlarında. Terra Luna neden düşüyor?

Normalde Bitcoin'in düşüşte olduğu dönemlerde stabil coin talebi artış gösteriyor ve artan taleple birlikte 1 dolar olması gereken stablecoin'lerin fiyatı 1 doları biraz geçiyordu. Ancak Luna'nın stablecoin'i UST'de öyle olmadı. Bitcoin'in 30 bin dolarların altını test etmesiyle UST'ye talep bir anda patlama yaşayınca yeterli arz sağlanamadı. Bu durumun da beklenmedik düşüşe neden olduğu düşünülüyor.

BİTCOİN SATILDI ANCAK FİYAT YÜKSELMEDİ

TerraLabs Kurucu ortaklarından Do Kwon Luna Foundation Guard sabit coinin değerini yeniden 1 dolara yükseltebilmek için 750 milyon dolar değerinde Bitcoin satışı gerçekleştirdi, fakat beklenen yükseliş gerçekleşmedi.

PİYASADAKİ GENEL DURUM

Kripto para piyasası 2021 Kasım ayında yaptığı tüm zamanların en yüksek seviyelerden ortalama olarak yüzde 50 düşüş yaşadı. Bitcoin'in bugünkü fiyatı ABD'den gelen enflasyon verisiyle birlikte 29 binleri test etti. Kripto para sektöründeki düşüşün ABD Merkez Bankası FED'in değişen para politikasıyla birlikte süreceği tahmin ediliyor. FED 2022 yılında pandemi döneminde basılan paraların piyasadan çekileceği, faizleri artıracağını ve bilanço daraltmasına gideceğini açıklamıştı.

Terra Luna'nın haftalık grafiği;

LUNA Coin ne oldu? YORUM ve ANALİZ! LUNA tekrar yükselir mi? LUNA coin neden düştü? LUNA niye düştü? LUNA Coin yorum!

LUNA COİN NEDİR?

Güney Koreli firma Terraform Labs, 2018 yılında şirketin CEO'su olan Daniel Shin ve Kwon tarafından kuruldu.

Luna coin, Tendermint ile oluşturulmuş bir Proof of Stake (PoS) blok zinciri altyapısı üzerinde çalışan algoritmik bir stablecoin platformudur. LUNA, Terra platformunun tokenidir ve fiyat istikrarı mekanizması olarak stabilcoinlerin (TerraSDR'ler ) ihracında ve ayrıca stake etme ve ağ yönetişimi için kullanılır.

TerraSDR'lerin değerini ilgili sabitlenmiş para birimleriyle dengelemek için, kullanıcılar LUNA jetonlarını TerraSDR'ler karşılığında kullanabilir ve bunun tersi de geçerlidir.

Terra'nın kararlılık mekanizması, kullanıcıların arbitraj faaliyetlerine bağlıdır. Örneğin, TerraKRW (Kore Wonuna sabitlenmiş TerraSDR) fiyatı, ikincil piyasalarda Kore Wonu karşısında 0.95:1.00'e düştüğünde, kullanıcılar borsalarda 95 KRW ile 100 TerraKRW satın alabilir ve bu jetonları Terra platformunda LUNA için kullanabilirler. 100 KRW değerinde jeton. 1 TerraKRW'nin fiyatı 1 KRW'nin üzerine çıkarsa, kullanıcılar Terra platformunda TerraKRW satın alabilir ve kar için borsalarda satabilir.

Terra protokolü, birim madencilik ödüllerindeki değişikliklere karşı çıkmak için işlem ücretlerini ve LUNA yakma oranını (1 milyar LUNA denge arzıyla) kullanarak tüm ekonomik koşullarda ağ katılımcıları için öngörülebilir ödüller elde etmeye çalışır.

Haberler.com / Onur Bayram - Gündem

LUNA Coin Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title