Haberler

Küslük Bitti!

Türk Pop Müziğin İki Güçlü İsmi Nükhet Duru ve Nilüfer, Tv8 Ekranlarında Yayınlanan 'Duru Muhabbetler' Programında Bir Araya Geldi.

TÜRK POP MÜZİĞİN İKİ GÜÇLÜ İSMİ NÜKHET DURU VE NİLÜFER, TV8 EKRANLARINDA YAYINLANAN 'DURU MUHABBETLER' PROGRAMINDA BİR ARAYA GELDİ.

Nilüfer, altı yıl küs kalıp geçen yıl barıştığı arkadaşı Nükhet Duru için prensiplerinden vazgeçip ilk defa bir kadın programına konuk oldu. Uzun bir aradan sonra canlı yayına katılan Nilüfer, 'Prensip olarak gündüz kuşağındaki kadın programlarına katılmıyorum ama Nükhet, telefonla arayıp da programına davet edince onu kıramadım' dedi. Sudan sebep yüzünden birbirlerine kırıldıklarını belirten ikili, son zamanlar sık sık bir araya gelerek o altı yılın acısını çıkardıklarını söylediler. İki ünlü sanatçı, Reha Muhtar ile Nülüfer'in aşk yaşadığı dönemde, Muhtar'ın başında olduğu Show Haber'de, Duru'nun babasının görüntülerinin yayınlaması nedeniyle küsmüşlerdi.

Kayahan'la büyü bozuldu

Nilüfer, şarkılarını söylemesini yasakladığı Kayahan'la ilgili soruya da şu yanıtı verdi: 'Kendisiyle hala görüşmüyorum. O olayda hiçbir değişiklik yok. Kayahan benim eski dostumdur. Tabii ki, karşılaştığımda selamımı esirgemem, başına birşey gelse, Allah korusun yanında olacak insanımdır. Ama iş anlamında birlikte olabilmemiz imkansız. Çünkü büyü bozuldu. Bence yanlış yaptığı için bu noktaya gelindi. Bence bir dost bir dostuna böyle birşey yapmaz. Arkadaş olarak yanyana gelebiliriz ama iş anlamında bir araya gelemeyiz. Dostunuzun samimiyetine güvenmek ve onun sizin sevdiğini bilmek ve bundan emin olmak çok önemlidir benim hayatımda. Gerçekten birbirini seven iki insandık, ben öyle biliyordum ama biraz hayal kırıklığı yaşadım.'

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title