Haberler

İstanbul Valiliği'nden Cumhuriyet Bayramı Resepsiyonu

İstanbul Valisi Muammer Güler 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları Kapsamında İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda Bir Resepsiyon Verdi.

İstanbul Valisi Muammer Güler 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı`nda bir resepsiyon verdi.

Resepsiyona İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, 1. Ordu Komutanı Fethi Tuncel, Atatürk`ün manevi kızı Ülkü Adatepe, eski bakanlardan Nevzat Ayaz, Vehbi Koç`un kızı Semahat Arsel, eski İstanbul valilerinden Hayri Kozakçıoğlu, general ve amireller, üst rütbeli subaylar, üst düzey memurlar, sanatçıların ve akademisyenlerin de aralarında bulunduğu yaklaşık 2 bin kişi katıldı.

İstanbul Valisi Muammer Güler resepsiyonun verildiği Rumeli Salonu`nun girişinde eşi ile birlikte konukları teker teker karşıladı ve Cumhuriyet Bayramı tebriklerini iletti. Ayrıca salonda konuklara çeşitli ikramlarda bulunuldu.

1. Ordu Komutanı Fethi Tuncel`in İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ile sık sık sohbet ettiği görüldü. İstanbul Valisi Güler de, konukları karşıladıktan sonra 1. Ordu Komutanı Tuncel`in ve Topbaş`ın yanına gelerek onlarla bir süre sohbet etti. Ayrıca, basın mensuplarına birlikte poz verdiler. Vali Güler, Cumhuriyetin 83. yılında tüm Türkiye`nin coşku içinde girdiğini ve İstanbul`da özellikle bu yıl Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının çok büyük bir coşku ile çok görkemli bir şekilde yapıldığını söyledi.

İstanbul Boğazında iki gece üst üste gerçekleştirilen ışık, lazer ve müzik gösterilerinin çok anlamlı olduğunu söyledi. Daha sonra Vali Güler, Orgeneral Tuncel ve başkan Topbaş, birlikte Cumhuriyet Bayramı pastasını kestiler. Pastanın da üzerine konduğu platformda üç boyutlu olarak birinci TBMM`nin

girişindeki kapı biçimde strafor kullanılarak yapılmıştı. Müzik dinletisinin ardından resepsiyon sona erdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title