Haberler

Hakan Çalhanoğlu ilk 11'de olacak mı, forma giyecek mi? İnter - Liverpool maçında Hakan Çalhanoğlu forma giyecek mi? İnter - Liverpool ilk 11!

Güncelleme:

Bugün Şampiyonlar Ligi 2. tur maçları oynanacak. Yapılacak maçlardan birisi de İnter - Liverpool maçı oldu. Peki, milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu maçta forma giyecek mi? Hakan Çalhanoğlu ilk 11'de olacak mı? İnter - Liverpool maçında Hakan Çalhanoğlu forma giyecek mi? İnter - Liverpool ilk 11'i belli oldu mu? İşte detaylar...

Merakla beklenen İnter - Liverpool maçında milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu maçta forma giyecek mi araştırılıyor. Peki, Hakan Çalhanoğlu ilk 11'de olacak mı, forma giyecek mi? İnter - Liverpool maçında Hakan Çalhanoğlu forma giyecek mi? İnter - Liverpool ilk 11!

INTER - LİVERPOOL MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Inter - Liverpool maçı 16 Şubat 2022 Çarşamba günü yani bugün saat 23:00 'da başlayacaktır.

INTER - LİVERPOOL MAÇI HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Inter - Liverpool maçını Exxen platformundan canlı olarak izleyebilirsiniz.

HAKAN ÇALHANOĞLU ŞAMPİYONLAR LİGİ MAÇINDA FORMA GİYECEK Mİ?

Bugün oynanacak olan Inter - Liverpool Şampiyonlar Ligi maçında milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu maça ilk 11'de başlayacak. Inter'in en formda oyuncularından olan milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu bu sezon hem gol hem de asistleriyle ön plana çıkıyor. Milli futbolcumuza maçta başarılar diliyoruz.

INTER - LİVERPOOL İLK 11

İnter ilk 11:

1 Samir Handanovic

6 Stefan de Vrij

37 Milan Skriniar

95 Alessandro Bastoni

2 Denzel Dumfries

14 Ivan Perisic

20 Hakan Çalhanoğlu

22 Arturo Vidal

77 Marcelo Brozovic

9 Edin Dzeko

10 Lautaro Martinez

Liverpool ilk 11:

1 Alisson Becker

4 Virgil van Dijk

26 Andrew Robertson

32 Joel Matip

66 Trent Alexander-Arnold

3 Fabinho

6 Thiago Alcantara

14 Jordan Henderson

9 Roberto Firmino

10 Sadio Mane

11 Mohamed Salah

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Hakan Çalhanoğlu Gündem Spor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title