Haberler

Fenerbahçe - Galatasaray maçı nereden izlenir? Fenerbahçe - Galatasaray derbisi hangi platformda?

Güncelleme:

Fenerbahçe - Galatasaray maçı nereden izlenir? Sorusu, erbi gününde birçok sporsever tarafından merak edilmekte. Fenerbahçe ve Galatasaray arasında oynanacak olan heyecan dolu maç gününün gelmesinin ardından sporseverler tarafından araştırılıyor. Peki, Fenerbahçe - Galatasaray maçı nereden izlenir? Fenerbahçe - Galatasaray derbisi hangi platformda? Fenerbahçe - Galatasaray maçı nerede yayınlanacak?

Fenerbahçe - Galatasaray maçı nereden izlenir? Sorusu, maç gününün gelmesi ve derbiyi canlı olarak izlemek isteyen kişiler tarafından araştırılmakta. Trendyol Süper Lig'in 18. haftasında oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray maçının hakemi ve Video Yardımcı Hakem'i (VAR) belli oldu. İki ezeli rakip arasında pazar günü oynanacak derbide hakem Arda Kardeşler yönetecek. Peki, Fenerbahçe - Galatasaray maçı nereden izlenir? Fenerbahçe - Galatasaray derbisi hangi platformda? Fenerbahçe - Galatasaray maçı nerede yayınlanacak?

FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI NEREDEN İZLENİR?

Fenerbahçe ve Galatasaray maçı 24 Aralık Pazar günü saat 19.00'da gerçekleşecek. Merakla beklenen Fenerbahçe ve Galatasaray maçı Bein Sports 1, beIN Sports Tod TV kanallarından canlı olarak yayınlanacak. Fenerbahçe ile Galatasaray maçı Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi Stadyumu'nda oynanacak. Buna göre Fenerbahçe - Galatasaray maçı Bein Sports 1, beIN Sports Tod TV kanallarından canlı olarak izlenebilir.

BEIN SPORTS CANLI YAYIN

Bein Sports canlı yayınlarını Bein Sports kanalından veya resmi internet sitesinden izleyebilirsiniz. Bein Sports kanalında yayınlanan maçları şifresiz izleyebilmek için Bein Sports kullanıcısı olmanız gerekmektedir.

Fenerbahçe - Galatasaray maçı nereden izlenir? Fenerbahçe - Galatasaray derbisi hangi platformda?

FENERBAHÇE - GALATASARAY VAR HAKEMİ KİM?

Trendyol Süper Lig'in 18. haftasında oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray maçının Video Yardımcı Hakem'i (VAR) Mustafa İlker Coşkun oldu. Derbi müsabakasında VAR koltuğunda Mustafa İlker Coşkun oturacak. Coşkun'a, AVAR'da Özgür Yankaya ve Kerem Ersoy eşlik edecek.

Fenerbahçe - Galatasaray maçı nereden izlenir? Fenerbahçe - Galatasaray derbisi hangi platformda?

FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇININ HAKEMİ KİM?

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak derbiyi yönetecek hakem belli oldu. İki ezeli rakip arasında pazar günü oynanacak derbide hakem Arda Kardeşler yönetecek. Başarılı hakem Arda Kardeşler, kariyerinde ilk kez Fenerbahçe-Galatasaray arasında oynanacak bir derbi maçında düdük çalacak. Kardeşler'in yardımcılıklarını Mehmet Emin Tuğral ve Süleyman Özay yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Cihan Aydın olacak.

Emir Ceran
Haberler.com - Gündem

Galatasaray Fenerbahçe Gündem Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title