Haberler

Dogecoin ve Shiba artık ilk 10 kripto para birimi arasında değil!

ilandır
Güncelleme:

Analistler, meme paralarını kripto piyasasının göstergeleri olarak görüyor. Dogecoin'in ilk on kripto para biriminden çıkmasıyla birlikte, devam eden boğa koşusu sırasında meme coinlerdeki oynaklığın azalması bekleniyor.

Dogecoin ve Shiba Inu artık ilk on kripto para birimi arasında değil. Köpek temalı kripto para birimleri Dogecoin ve Shiba Inu, piyasa değerlemelerinde düşüş yaşadı ve onları ilk on kripto para birimi arasındaki yerlerini kaybetti. DOGE ve SHIB'nin popülaritesi düşerken, HUH Token, PancakeSwap'ta işlem gören tüm kripto para birimleri arasında 3 haneli büyüme oranıyla yer aldı.

Dogecoin ve Shiba artık ilk 10 kripto para birimi arasında değil!

HUH Token 6 Aralık Pazartesi günü piyasaya sürüldü ve 48 saatten daha kısa bir sürede %1000 büyüme kaydetti. Bunun nedeni, HUH Token'ın sosyal heyecan ve basit pratikliğin bir birleşimi olmasıdır. Belirteç, bir meme parası yerine bir 'Utimeme' parası olduğunu iddia ediyor.

Yönlendirmeyi almak için önce HUH Token web sitesini ziyaret etmeli ve bir kod almalısınız; bu kod daha sonra daha önce HUH Token satın almayan herkes tarafından kullanılabilir. Bu satın alma daha sonra kod sahibine satın alma fiyatının %10'unu öder. Aşağıdaki 2 grafik Shiba Inu'nun ilk 48 saatini gösterirken, ikincisi ise HUH Token'ın ilk 48 saati gösteriyor.

Ayın 8'inde saat 16:00'da büyük bir satış oldu, ancak düşüş 48 saatten daha kısa bir sürede emildi ve yüzde 90'ın üzerinde bir artışla neredeyse tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. Yakın gelecekte bir milyon doların üzerinde HUH Token'ın büyük bir token yakımı için planlar da var. Bu, şu anda ona sahip olan herkes için jetonun değerini yükseltir.

HUH için 24 saatlik hacim 1,19 milyon dolar. HUH Token şu anda PancakeSwap'da işlem görüyor.

Görünen o ki, dikkatler HUH gibi yeni mem paralara kaydığı için köpek temalı kripto para birimleri sosyal üstünlüklerini kaybediyor. Bazı uzmanlar Shiba Inu fiyat hareketini değerlendirdi ve bu yılın sonuna doğru pozitif ivme kazanırken meme parasının yükselişini yeniden başlatacağını tahmin ediyor. Dogecoin fiyatının toparlanıp 0,30 doların üzerine çıkacağı düşünülüyor.

PancakeSwap:

Website:

PancakeSwap Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title