Haberler

BitTorrent coin yorum: BitTorrent (BTT) İlk On Kripto Listesine Girmek İçin % 86 Arttı, Haftalık Kazançların Yaklaşık % 275'ini Kaydediyor

BitTorrent coin yorum: Son iki hafta içinde, daha az bilinen altcoinlerden bazıları, çok beğenilen ilk on kripto listesine girmek için mücadele ediyor. İlk olarak THETA ve ardından geçen hafta Filecoin ile , şu anda 24 saat içinde% 86 oranında büyük bir artış gösteren BitTorrent, piyasa değerine göre onuncu en büyük kripto para birimi haline geldi.

Ne Oldu: Madeni paranın ani fiyat artışının çoğu hafta sonu gerçekleşti, çünkü yalnızca son iki gün% 80'lik bir fiyat artışına neden oldu.

BİTTORRENT COİN YORUM

Basım anında, BitTorrent (BTT) 0,0-13 dolarlık bir fiyatla ve 13,1 milyar dolarlık piyasa değeri ile işlem görüyor. Geçen hafta, BTC fiyatı muazzam bir% 267 artarak onu ilk on sıraya koydu. Ayrıca, fiyat artışıyla birlikte, BitTorrent için günlük işlem hacmi 12,2 milyar dolara yükseldi.

İlginç bir şekilde, BTT fiyatının neden bu yükseklere çıktığına dair şu an için belirli bir temel neden yok. Eşler arası dosya paylaşım protokolü olan BitTorrent, bir süredir kripto oyununda yer alıyor. Güçlü bir teknik ivme, bu fiyat artışının arkasındaki makul nedenlerden biri olabilir.

BitTorrent (BTT) ile ilgili bir diğer son gelişme, on gün önce, kripto borsası Poloniex'in 25 Mart 2021'de BTT için stake edeceğini duyurması.

Görünüşe göre Poloniex, aralarında BitTorrent'in en üst kurulunda yer alan TRON'un kurucusu Justin Sun'ın da bulunduğu bir grup alıcı tarafından satın alındı. Spekülatif bir tahmin, yatırımcıların BTT tokenlerini satın almak ve hisselerini almak için acele etmesiyle bunun BitTorrent için satın alma talebini tetikleyebileceğini öne sürüyor.

Altcoin Alanında Güçlü Alış Akımı

Bitcoin (BTC) 58-59K $ civarında konsolide ederken, altcoin alanında şu anda güçlü bir satın alma akımı var. Ethereum (ETH), Binance Coin (BNB), Polkadot (DOT) ve XRP, geçen hafta% 20'nin üzerinde getiri sağladı.

Ethereum (ETH) 2100 doların üzerine çıkarak tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. Şu anda ETH, 2000 dolarlık önemli desteğini hala elinde tutuyor. Aynı zamanda Binance Coin (BNB) 3 numaralı noktasını koruyor ve şu anda 350 $ seviyelerinde işlem görüyor.

En ilginç olanı, Ripple'ın XRP'si yaklaşık 3 yılın en yüksek haftalık kapanışını kaydetmek için 0.70 $ 'ı geçerek% 17'nin üzerinde artış gösterdi.

BitTorrent (BTT) Nedir?

BitTorent, son yıllarda gittikçe daha fazla merkeziyetsizleşen, popüler bir eşler arası (P2P) dosya paylaşım ve Torrent platformudur.

Esasen Temmuz 2001'de kullanıma açlan BitTorent, Temmuz 2018'de blockchain platformu TRON tarafından satın alındı.

Satın alınışından beri BitTorrent, Şubat 2019'da piyasaya sürülen özel bir yerel kripto para tokeni olan BTT ile birlikte çeşitli araçlar ekledi. BTT, TRON'un kendi blockchain ağı üzerinde TRC-10 standardını kullanarak piyasaya sürüldü.

Resmi açıklamaya göre BitTorrent, güncel olarak dünyadaki "en büyük merkeziyetsiz P2P iletişim protokolü.".

BitTorrent Kurucusu Kim?

Orijinal BitTorrent, ilk zamandan beri kripto para ekosisteminde bilinirlik kazanmış geliştirici ve girişimci olan Bram Cohen'in parlak fikriydi.

Cohen, BitTorrent'i, içeriği elde etmenin yavaş ve pahalı olduğu zamanı geçmiş eğlence sektörüne yeni bir soluk getirmek için tasarladığını açıkladı.

Platform, kullanıcıların kendi aralarında müzik ve film gibi dosyalar paylaşmasına olanak sağladığı için, Cohen'in telif yasalarını çiğnemediği konusunda savunma yaptığı birçok hukuki davaya konu oldu.

2018'de TRON, BitTorrent'i Justin Sun'ın kontrolü altına getiren BitTorrent satın alımını tamamladı. Sun, ünlü bir kripto para karşıtı isim olan milyarder yatırımcı Warren Buffett ile öğle yemeği yemek ve onunla kripto para konuşmak için düzenlenen müzayedede 4,5 milyon dolar teklif yaparak TRON'u hem bir kripto para birimi olarak hem de bir blockchain teknolojisi olarak tanıtmasıyla meşhur.

TRON aynı zamanda, BTT tokenin TRON blockchain üzerinde piyasaya sürülmesinin yanı sıra, kripto paranın BitTorrent sistemine eklenmesinin de ardındaki isim.

BitTorrent Neden Farklı?

BitTorrent'in asıl amacı, eğlence sektörünün var olan yapısını ve kullanıcıların içerik edinme şeklini dağıtık hale getirmek.

Orijinal geliştirici Bram Cohen'in internet kullanıcılarının direkt olarak kendi aralarında içerik dağıtmasının faydalarını görmesiyle pahalı ve verimsiz dağıtım ağlarının ortadan kaldırılması hedeflendi.

2000'lerin başlarında BitTorrent ilk başvurulacak P2P dosya paylaşım platformu haline geldi ve ardından 2018'de TRON devreye girdi.

TRON'un altında BitTorrent, kendi kullanıcı tabanına ek olarak merkeziyetsiz çözümler sunarak kullanıcılar açısından cazibesini artırdı ve kripto para alanındaki kullanıcılara da ulaştı.

Eklenen özelliklerin arasında, işlemlerin bir parçası olarak BTT tokeninin kullanıldığı BitTorrent Speed seçeneği var.

BitTorrent, platformunun, VPN özellikleri ve reklamsız aramanın dahil olduğu birkaç "Premium" sürümü sunarak ücretli hizmetler alanına da girdi.

Piyasada Kaç BitTorrent (BTT) Coin Var?

BitTorrent'in yerel tokeni BTT, TRON blockchain ağı üzerinde bir TRC-10 standart token olarak çıkarıldı.

Teknik makalede belirtildiği üzere toplam arzı 990.000.000.000 BTT. Bu toplamın yüzde 6'sı açık token satışında, yüzde 2'si özel token satışında ve yüzde 9'u tohum satışında dağıtıldı.

Yüzde 20,1'lik kısım, 2025'e kadar çeşitli noktalarda gerçekleşecek airdropp işlemleri için ayrılmış durumda. BitTorrent ekibi ve çatı kuruluşu BitTorrent Foundation, arzın yüzde 19'u ile ödüllendirildi. TRON kuruluşu elinde yüzde 20'sini bulunduruyor, ancak bunun yüzde 19,9'u BitTorrent ekosisteminin bünyesinde kalıyor.

Tokenlerin kalan yüzde 4'ü, ortaklıklar için rezerve edilmiş.

BTT, BitTorrent Speed sayesinde daha hızlı indirme işlemi gerçekleştirebilmek için ödeme imkanının sunulması dahil olmak üzere, BitTorrent'in ürünleri içinde çeşitli amaçlar için kullanılabiliyor.

BitTorrent Ağı Güvenli mi?

BitTorrent, kullanıcı fonlarını korumak için "en üst seviye güvenlik önlemlerini" içerdiğini söylüyor, ancak kripto paraların doğası gereği ortaya çıkan risklere sahip olduğu da bildiriliyor.

Şirket, kullanıcıların biyometrik doğrulama gibi seçenekleri kullanarak kendilerini, kötü amaçlı yazılım veya ona benzer program formundaki hırsızlıklardan korumalarını öneriyor.

BitTorrent (BTT) Nereden Alınır?

BTT, büyük borsalarda kripto para birimleri, sabit değerli kripto paralar ve hatta itibari para birimleri ile işlem görebiliyor. Binance, Huobi Global ve OKEx işlem olanağı sunan borsalar arasında.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (1)

insan:

Gaza geldim bende Kripto para çıkaracam. Kurasagi

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title