Haberler

Bir Zamanlar Kıbrıs 4. bölüm fragmanı izle! TRT1 Bir Zamanlar Kıbrıs yeni bölüm fragmanı izle! Bir Zamanlar Kıbrıs 3. bölüm izle

Güncelleme:

Bir Zamanlar Kıbrıs 4. bölüm fragmanı izle! Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinin 3. bölümün ardından Bir Zamanlar Kıbrıs 4. bölüm fragmanı da yayınlandı. TRT1'de yayınlanan Bir Zamanlar Kıbrıs 4. bölüm fragmanı izle! Bir Zamanlar Kıbrıs son bölüm özeti! Bir Zamanlar Kıbrıs yeni bölümde neler olacak? TRT1 Bir Zamanlar Kıbrıs yeni bölüm fragmanı izle! Bir Zamanlar Kıbrıs 3. bölüm izle

Bir Zamanlar Kıbrıs 3. bölüm full izle! Bir Zamanlar Kıbrıs 3. bölüm tamamı izle! TRT1 ekranların sevilen dizisi Bir Zamanlar Kıbrıs 3. bölüm seyret! Bir Zamanlar Kıbrıs 3. bölüm tek parça izle! Bir Zamanlar Kıbrıs 3. bölüm tamamı izle! Bir Zamanlar Kıbrıs 4. son bölüm fragmanı izle.

BİR ZAMANLAR KIBRIS 4. bölüm FRAGMANI İZLE!

BİR ZAMANLAR KIBRIS 3. BÖLÜM İZLE

Bir Zamanlar Kıbrıs 3. bölüm izlemek için tıklayınız!

BİR ZAMANLAR KIBRIS DİZİSİNİN 3. BÖLÜMÜNDE NE YAŞANDI?

Kızı ve karısının öldürüldüğünü düşünen Kemal'in şimdi tek amacı vardır, durumu iyice ağırlaşan babasını ve gittikçe eksilen göç kafilesini, Ankaralı'nın kurduğu çadır kente sağ salim götürebilmek. Kemal, onları kontrol noktasından geçirebilmek için kendini feda etmeye karar verir. Ama bunun farkına varan biri vardır.Ankaralı ise Lefkoşa'da biriken yaralıların ve Binbaşı Nihat'ın ailesinin naaşlarının Türkiye'ye sevk edilebilmesi için bir intihar görevine girer; adadaki İngiliz yüksek komiserliğini tek başına basacak, Türkiye'nin yardım uçağının yaralıları alıp kalkması konusunda onlara dair elindeki büyük kozu kullanacaktır. Bu kozun kaynağı Sovyetler Birliği'dir. Ankaralı'yı bu bölüm Sovyetler Birliği'nde görev yaptığı zamanlarda bir Azeri Türkü olarak izledik.

BİR ZAMANLAR KIBRIS DİZİSİNİN KONUSU

"Bir Zamanlar Kıbrıs" dizisi, Kıbrıslı Türklerin var oluş mücadelesini anlatıyor. 1963 ile 1974 yılları arasında Ada'daki Türklere uygulanan Rum-Yunan zulmünü gerçek olaylardan esinlenerek ekrana taşıyor. Kıbrıslı Türkler, o yıllarda Ada'da yaşadıklarını en zorlu zamanları olarak hatırlıyor. En büyük istekleri ise o günleri tekrar yaşamamak. Tarihlerinin böyle büyük bir yapımla ekranla taşınacak olması, Kıbrıs Türkleri açısından büyük önem taşıyor.

1963 yılında adanın pastoral coğrafyasında neşeli hayatlarını süren sakız tüccarı Dereli ailesi, Kanlı Noel olarak bilinen olayların başlaması ile diğer Türk aileler gibi saldırıya uğrar. Birbirlerinden ayrı düşen aile fertleri kasabalarından sürülüp zorunlu bir göçe başlarken ailenin başındaki Kemal Dereli kendi ailesiyle birlikte göç yolundaki binlerce Türk'ün lideri haline gelir.

Kıbrıs'ta yaşam mücadelesi sürerken Türkiye'den adaya gizli görevle yollanan Ankaralı ise Lefkoşa'da olayların seyrini değiştirir. Adada gizli kahramana dönüşen Ankaralı ve ayrı düştüğü nişanlısının hasretle ve yaşam mücadelesi ile harmanlanan aşkı da Dereli ailesinin hikayesi ile iç içe geçer.

OYUNCULAR

Yapımını TMC Film'in, yapımcılığını Erol Avcı'nın üstlendiği, senaryosunu Emre Özdür, Başar Başaran, yönetmenliğini Hakan İnan'ın yaptığı "Bir Zamanlar Kıbrıs" dizisinde, Ahmet Kural, Pelin Karahan, Serkan Çayoğlu, Gülper Özdemir, Tayanç Ayaydın, Devrim Saltoğlu, Hasan Küçükçetin, Deniz Baytaş, Miray Akay, Ahmet Somers, Sümeyra Koç, Hakan Güner, Nebil Sayın rol alıyor.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Bir Zamanlar Kıbrıs Pelin Karahan Ahmet Kural Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title