Haberler

Bezmialem Vakıf Üniversitesi Taban Puanları 2022

Bezmialem Vakıf Üniversitesi'nde lisans/önlisans eğitimlerini almak isteyen üniversite adayları tercih listelerini hazırlamadan önce Bezmialem Vakıf Üniversitesi taban puanları 2022'de kaç merak ediyor.

Bezmialem Vakıf Üniversitesi taban puanları 2022 yılında da her sene olduğu gibi değişmekte. Bezmialem Vakıf Üniversitesi'nde lisans/önlisans eğitimlerini almak isteyen üniversite adayları tercih listelerini hazırlamadan önce Bezmialem Vakıf Üniversitesi taban puanları 2022'de kaç merak ediyor. İşte, Bezmialem Vakıf taban puanları....

BEZMİALEM VAKIF ÜNİVERSİTESİ TABAN PUANLARI 2022

Bezmialem Vakıf Üniversitesi taban puanları, bölümlerin kontenjanları, yerleşme ve kayıt istatistiklerinin yanı sıra yerleşenler hakkında bilgiler YÖK'ün sitesinde yer almaktadır.

Bezmialem Vakıf Üniversitesi bölümleri taban puanları için tıklayınız.

BEZMİALEM VAKIF ÜNİVERSİTESİ BÖLÜMLERİ

  • Beslenme ve Diyetetik (%25 İndirimli) (Sağlık Bilimleri Fakültesi)
  • Beslenme ve Diyetetik (Burslu) (Sağlık Bilimleri Fakültesi)
  • Diş Hekimliği (%25 İndirimli) (Diş Hekimliği Fakültesi (%25 İndirimli))
  • Diş Hekimliği (Burslu) (Diş Hekimliği Fakültesi (Burslu))
  • Eczacılık (%25 İndirimli) (Eczacılık Fakültesi (%25 İndirimli))
  • Eczacılık (Burslu) (Eczacılık Fakültesi (Burslu))
  • Eczacılık (Ücretli) (Eczacılık Fakültesi (Ücretli))
  • Ergoterapi (%50 İndirimli) (Sağlık Bilimleri Fakültesi)
  • Ergoterapi (Burslu) (Sağlık Bilimleri Fakültesi)
  • Fizyoterapi ve Rehabilitasyon (%25 İndirimli) (Sağlık Bilimleri Fakültesi)
  • Fizyoterapi ve Rehabilitasyon (Burslu) (Sağlık Bilimleri Fakültesi)
  • Hemşirelik (%25 İndirimli) (Sağlık Bilimleri Fakültesi)
  • Hemşirelik (Burslu) (Sağlık Bilimleri Fakültesi)
  • Hemşirelik (Ücretli) (Sağlık Bilimleri Fakültesi)
  • Odyoloji (%25 İndirimli) (Sağlık Bilimleri Fakültesi)
  • Odyoloji (Burslu) (Sağlık Bilimleri Fakültesi)
  • Sağlık Yönetimi (%50 İndirimli) (Sağlık Bilimleri Fakültesi)
  • Sağlık Yönetimi (Burslu) (Sağlık Bilimleri Fakültesi)
  • Tıp (%50 İndirimli) (Tıp Fakültesi (%50 İndirimli))
  • Tıp (Burslu) (Tıp Fakültesi (Burslu))

BEZMİALEM VAKIF ÜNİVERSİTESİ HAKKINDA BİLGİLER

Bezmialem Vakıf Üniversitesi tarafından üniversite hakkında paylaşılan bilgiler:

?Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi'nin temelleri, Sultan II. Mahmud'un eşi Bezmiâlem Valide Sultan tarafından 1845 yılında atıldı. Döneminin en modern, donanımlı, batıyla eş düzeyde sağlık ve eğitim hizmeti sunan kurumu olma özelliğine sahiptir. Kurulduğu günden bu yana sağlık alanındaki hizmetini kesintisiz şekilde sürdüren Bezmiâlem, 2010 yılında üniversiteye dönüşerek bilgi birikimini akademik çalışma alanına taşıdı.

T.C. Vakıflar Genel Müdürlüğü'ne bağlı olarak hizmet veren Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi, ulusal ve uluslararası camiada saygınlık kazanmış 700 akademisyeni ile Tıp, Diş Hekimliği, Eczacılık, Sağlık Bilimleri Fakülteleri ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu bölümlerinde 3.200'ün üzerinde öğrenciye eğitim hizmeti sunuyor.

Hastalıkların tedavisinde bitkilerin kullanılması ve etkilerinin araştırılmasını sağlayan Türkiye'nin ilk Fitoterapi Merkezi'ne ev sahipliği yapan kurumda, ayrıca öğrencilerinin gerçek hastalarla karşılaşma öncesinde her türlü senaryoya göre hazırlanan mankenler üzerinde çalışabilmelerini sağlayan Türkiye'nin ilk ve en kapsamlı OSCE Salonları ve Beceri Laboratuvarı yer alıyor.

Üniversitemiz yaklaşık her 5 öğrencisine 1 akademisyen düşmesiyle ön plana çıkmaktadır. Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi, 2 hastanesi ve ek hizmet binaları ile tüm öğrencilerin birebir pratik yapabileceği sayıda hastaya hizmet vererek ideal bir eğitim ortamı oluşturuyor.

Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi'nin, başta ABD'nin sağlık alanında önde gelen üniversitelerinden Johns Hopkins olmak üzere dünyanın sağlık alanında en saygın kuruluşlarının yer aldığı toplamda 35 ülkeden 82 üniversite ile iş birliği bulunuyor.

Lisans taban puanlarına YÖK'ün sitesinden ulaşabilirsiniz.

Üniversitelerin güncel ön lisans programları hakkında bilgi almak için tıklayınız.

Haberler.com / Onur Bayram - Gündem

Taban Puanları Gündem - ADV Gündem Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title