Haberler

Beşiktaş'ın Milli Futbolcusu İbrahim Toraman: - ''büyük Beşiktaşımız, Taraftarlarımızın Da Desteğiyle 3 Yıl Aradan Sonra Şampiyonluk İpini Göğüsleyecek''

Beşiktaş'ın milli futbolcusu İbrahim Toraman, yeni sezonda Fenerbahçe ve Galatasaray'ı geride bırakarak, şampiyonluk ipini göğüsleyeceklerini öne sürdü.

Beşiktaş'ın milli futbolcusu İbrahim Toraman, yeni sezonda Fenerbahçe ve Galatasaray'ı geride bırakarak, şampiyonluk ipini göğüsleyeceklerini öne sürdü.

İbrahim Toraman, kendisine ait internet sitesinde yaptığı açıklamada, geçen sezondan daha ilginç bir sezonun yaşanacağını savunarak, ''Büyük Beşiktaşımız, taraftarlarımızın da desteği ile gerek 100. yılını kutlayan Fenerbahçe'yi, gerekse de geçen sezonun şampiyonu Galatasaray'ı geride bırakarak, 3 yıl aradan sonra şampiyonluk ipini göğüsleyecek. Yeni transferlerle birlikte iyice kuvvetlenen kadromuz, bunu başarabilecek güçte'' diye konuştu.

Sürprizlerle geçen yoğun bir lig sezonu ve hemen ardından yaptıkları kısa tatil sonrası, yeniden futbol dolu günlere geri döndüklerini kaydeden İbrahim Toraman, Paris'te yaptıkları kampa da değinerek, ''Fransa kampımız oldukça neşeli, verimli fakat bir o kadar da yorucu geçiyor. Çoğu zamanda günde 3 antrenman yapıyor ve yeni sezon için enerji ve kondisyon depoluyoruz'' dedi.

-''2010 YILINA KADAR İMZA ATTIM''-

İbrahim, Beşiktaş Kulübü ile 2010 yılına kadar sözleşmesini uzattığını belirterek, şunları söyledi:

''Yürekten bağlı olduğum siyah beyazlı renklere profesyonel anlamda da 2010 yılına kadar beni bağlayacak olan imzayı attım. Bu formayı taşıdığım için kendimle gurur duyuyorum. Çok mutluyum ve takımın artık tecrübelileri arasında da yer aldığım için onurluyum. Kafam çok rahat her şey Kara Kartalımın başarısı için. Her şey o büyük amaç için.''

-SÜPER KUPA YORUMU-

Önlerinde Galatasaray ile oynayacakları Süper Kupa maçının bulunduğu hatırlatan İbrahim Toraman, ''Frankfurt'ta Türk futbolseverlerini çok güzel bir maç bekliyor. İlk ciddi sınavımızı Galatasaray karşısında vereceğiz. Bu sene ilk defa düzenlenen ve büyük ilgi göreceğini düşündüğüm Süper Kupa'yı müzemize götürerek, taraftarlarımıza ilk hediyemizi vereceğiz'' diye konuştu.

İbrahim, taraftarlara da seslenerek, ''Bayraklarınız hazır mı? Onları sakladığınız yerden çıkarın. Başta İstanbul'u ve tüm Türkiye'yi ardından da Avrupa'yı siyah-beyaz bayraklarla donatmaya hazır olun'' diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title