Haberler

Annemizi Saklarken Zerrin kimdir? Nimet İyigün kimdir, kaç yaşında? Rol aldığı dizi ve filmler...

Güncelleme:

Star TV ekranlarının yeni yapımlarından biri olan Annemizi Saklarken adlı dizi konusu ve oyuncuları ile merak ediliyor. Bu karakterlerden en çok dikkat çekenlerden biri de Zerrin olarak karşımıza çıkıyor. Peki, Annemizi Saklarken Zerrin Demir kim? Zerrin'i canlandıran Nimet İyigün kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte, Annemizi Saklarken dizisinin Zerrin'i Nimet İyigün hakkında merak edilen soruların yanıtlarını sizler için derledik.

Annemizi Saklarken Zerrin kimdir? sorusunun yanıtı merak ediliyor. Star Tv'nin yeni dizisi Annemizi Saklarken oyuncularıyla merak ediliyor. Zerrin karakterini canlandıran oyuncu Nimet İyigün'ün daha önce rol aldığı diziler izleyici tarafından merak edildi. Peki Annemizi Saklarken Zerrin kimdir? Nimet İyigün kimdir, hangi dizilerde oynadı? İşte biyografisi ve hayatı

ANNEMİZİ SAKLARKEN ZERRİN KİMDİR?

Annemizi Saklarken adlı dizide Zerrin karakterini canlandıran isim daha önce Çocuk dizisinde Emine karakterine hayat veren Nimet İyigün'dür.

HİKAYESİ

Bir zamanlar, güzelliği ile fırtınalar estiren, yaşama sevinci dolu Zerrin… Gözlerinden hayat fışkıran… Duygusal, tutkulu, hassas, şefkatli, anaç, biraz naif, biraz kırılgan ama kriz anlarında bir o kadar dirayetli, güçlü bir irade… İşte Zerrin; Dündar'dan önceki Zerrin.

Günümüzdeki zengin, mutsuz ve yorgun kadın ise Dündar'dan sonraki Zerrin. Nevrotik, ani ağlama krizleri ve şiddetli öfke patlamalarıyla savrulup duran, kıskanç, problemli, kırık dökük zor bir kadın.

Rüya çift; zengin, güçlü, karizmatik iş adamı ve yanına çok yakışan güzeller güzeli karısı. Gerçek bir rüyayı yaşar Zerrin. Hem de öyle cicim ayları boyunca filan değil, yıllarca.. yıllarca yaşar.. Ve sonra bir gün, birden kabusuna uyanır.

NİMET İYİGÜN KİMDİR?

Nimet İyigün, 1973 yılında Ankara'da dünyaya gelmiştir. Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Tiyatro Bölümü mezunudur.

İstanbul Devlet Tiyatrosu oyuncusu olan Nimet İyigün, ilk oyunculuk deneyimini 1994 yılında Geçmişin İzleri adlı film ile yaşamış; Hayat Devam Ediyor ve Kalbimdeki Deniz dizilerinde rol almıştır.

NİMET İYİGÜN DİZİLERİ

2019 – Çocuk (TV Dizisi)2016-2017 – Kalbimdeki Deniz (TV Dizisi)2016 – Mehmet Salih (Sinema Filmi)2011 – Hayat Devam Ediyor (TV Dizisi)1994 – Geçmişin İzleri (TV Filmi)

Şimal Güdüm
Haberler.com - Gündem

Annemizi Saklarken Gündem Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title