Haberler
Güncelleme:

Evde yüksek sesle müzik dinleyen öğrencilere, darp ve biber gazlı müdahale

Kırıkkale'de yüksek sesle müzik dinledikleri gerekçesiyle komşularının şikayet ettiği üniversite öğrencisi, polis ve bekçiler tarafından darbedilip, biber gazı sıkılarak, 6 arkadaşıyla birlikte emniyete götürüldü. Darp nedeniyle yaralanan 7 öğrenci, polis ve bekçilerden şikayetçi oldu. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (67)

eline sağlık polisim...:

benim oğlum teröristmi demiş ya cevap veriyorum. . EVET TERÖRİST. . . komşusuna saygısı olmayan kendini bilmez bir angut. . . hatta polis uyarmasına rağmen devam etmişler bunun bu noktaya gelmesinde ki tek sorumlu senin terörist oğlun. . . şikayet eden komşular haklı çünkü rahatsız olmuşlar, müdehale eden polis haklı hem mukavamet etmişler hemde ısrarla komşuları rahatsız etmeye devam etmişler. . .

28
21
yanıtYanıtla
M.Çek:

iyide gözlerinin önünde kadın bıçaklandı can çekişmesini izlediler o zaman niye bu delikanlılığı yapmadılar

yanıt7
yanıt1
murat ersöz:

m. çelik gözlerin gördü madem sen neden yapmadın gürültü yapıpı sesiz sakin aileleri rahatsız etmek daha kolay sanırım heee

yanıt0
yanıt0
coni:

Anadolu yobaz Anadolu cahil , hic birseyi haketmiyor bu ulke YANSIN TOPTAN !!!

16
23
yanıtYanıtla
MEHMET:

CONİ ABD YE GİT ORDA MUTLU OLURSUN

yanıt4
yanıt2
serdar:

içanadolu Türkiye genelinden 50 sene geri

yanıt5
yanıt6
doçent bey:

bekçiler kızlı erkekli eğlenen gençleri kıskanıp artistlik yapmış bu kadar basit. . . yobaz, eğitimsiz, eğlenme nedir bilmeyen, arap gibi yaşayan toplumlarda normal olaylar. . . . ortadoğu coğrafyası dünyanın kanseridir. . .

11
16
yanıtYanıtla
YARRDOÇ:

Teşhisi de hemen koydun doktorcum. Bana sorarsan öğrenci oturup dersini çalışacak, adam olacak , akıllı olacak. Yok bana sormazsan eğlence diye tabir ettiğin etkinlik bir başkasını rahatsız ediyorsa gereken yapılacak. Gereken bu mudur dersen bilemiyorum. Biz eğitimciye teslim edilirken ''eti senin kemiği benim'' diye teslim edildik. Sizin dünya görüşünüz ülkemizle maalesef ters düştüğü gibi eğlenceyi saçma sapan yerlerde arayan gençlik burhanı da oluşturdu.

yanıt8
yanıt4
dost:

sayın doçent kızlı erkekli eğlenirken yüksek sesle müzik serbestmi diyorsun eğlenmek senin tarzda olunca adı eğlenmek sabah işe giden veya okula giden diğer senin tabirinle ne olduğu belirsiz insan topluluklarının bir önemi yok değilmi. eğitim benim bildiğim kafa yapısı ile ilgilidir, diploma işin getirisi diplomalı bir ırkçı olarak orta doğuda olmak istemiyorsan eğitilmiş biri olarak sen beğendiğin , rahat rahat müzik dinleyip hakaret edebileceğin yerler seni kabul eder. lütfen oraya git .

yanıt5
yanıt3
H:

Adam akıllı okulunuzu okuyun kimseyi rahatsız etmeye hakkınız yok bilader. iyi olmuş.

16
10
yanıtYanıtla
Adam Akıllı ;Bil:

gece saat 12 a kadar şarkı dinleyebilirsin bu suç değildir İstediğim gibi yüksek ses dinlerim 12 den sonra karışmaya yetkin var ASLANIM

yanıt0
yanıt13
Armut:

Polis vatandasi korur , dövmez , kötü davranmaz , yetkisini kötüye kullanmaz , umarim müebbet yerler . Amin insallah masallah .

14
11
yanıtYanıtla
ahmet:

haketmişsinizdir kesin

13
9
yanıtYanıtla
maalesef:

istemsizce katılıyorum :(

yanıt1
yanıt4
Spor Sever:

durduk yere geldiler dövdüler yani. Hiç aklınıza yatıyor mu

13
7
yanıtYanıtla
Hakan:

Polisin görevi alıp karakola götürmek. . . dövmek değil. .

yanıt6
yanıt5
APTİ BEY:

BU gün dövmezsn yarın üstüne çıkarlar.

10
10
yanıtYanıtla
Seren canj:

Ülke mafya vari yönetiliyor zaten birde bekçileri çıktı millete neler yapıyorlar bitecek bu milletin çektikleri az kaldı sabır millet

8
10
yanıtYanıtla
Berkecan:

Biz üniversiteliler istediğimizi yaparız dünya kadar kira aidat ödüyoruz komşularda çekemiyorlarsa gitsin sokakta parkta yatsın hem alkolümü alırım hem eğlenirim sizin haddinize değil bize karışmak birde şiddet uygulayan güvenlik görevlileri idam edilsin aileleri sürgün edilsin

2
15
yanıtYanıtla
BİR ÜNİVERSİTE HOCASI:

ÖYLE BİR DÜNYA YOK CANIM. ÖĞRENCİ OLMAK BAŞINA BUYRUK YAŞAMA VE TOPLUMU RAHATSIZ ETME HAKKINI VERMEZ KİMSEYE. ADAM GİBİ OKUYORSANIZ OKURSUNUZ YOKSA GEREKEN YAPILIR.

yanıt3
yanıt2
tr:

hadi lan ordan kaybol aidat ödüyormuş öyle yaparsanız kafanızı kırarlar böyle haddini aşarsan alırsın karşılığını

yanıt0
yanıt1
tito:

hak ettmişlerdir polisin ellerine sağlık

7
8
yanıtYanıtla
sami düz:

kardeşim bazı apartmanlardaki öğrenciler evi diskoya çeviriyor. müzik dediğin ruhun gıdası değil mi? kısık selse dinle. ben senin heavy metalini rapini popunu dinlemek zorunda mıyım la?

12
2
yanıtYanıtla
DADAŞ:

NE YAPTIN Kİ DAYAK YEDİN. DEVLETİN ASKERİNE POLİSİNE KARŞI GELMEYECEKSİN. KESİNLİKLE HAK ETMİŞSİN DİR DAYAĞI

5
8
yanıtYanıtla
nilgün küçük:

Evi öğrenciye kiraya verdim , ödemediği gibi evi üçöğrenciye kiralamış vediskoya çevirmişler aylarca aidatları faturaları ödememişler , fatura merkezlerine gittim niye kesmediniz diye kesmişler kaçak kullanıyorlarmış , borç kiracının ama ödenmeyince tekrar bağlamıyorlarmış mecburen ödedim birdahamı tövbeler olsun.

10
2
yanıtYanıtla
kürşat 46:

Üniversiteli olmak demek sınırsız özgürlük değildir; senin özgürlüğün başkasının özgürlüğünü kısıtlayamaz. Müzik dinleyeceğim diye bütün apartmanı ve emniyet teşkilatını huzursuz edemezsin. Gezdim Şam''ı , Halep''i eyledim ilmi talep; meğer ilim bir hiç imiş illa edep illa edep!

8
2
yanıtYanıtla
BİR ÜNİVERSİTE HOCASI:

KÜRŞAT 46 sizi tebrik ederim, çok güzel özetlemişsiniz

yanıt2
yanıt2
hakkı:

polis ve bekçilerin elleri kolları dert görmesin , tekrar tebrik ediyoruz

6
4
yanıtYanıtla
..:

Polis karakola davet ediyor, sen gelmiyor direniş gösteriyorsun. Evet devletin kolluk gücüne karşı gelen teröristtir.

8
2
yanıtYanıtla
ALİ AGA:

Şimdi o müziği nasıl dinlediler komşulara sormak lazım. Öğrencilere hak verenlerin evinde aynı müzik gürültüsü olsa kimse bunu istemez. Kırıkkale ile milleti rahatsız edip terbiyesizlik etmenin ne alakası var. O yobaz diyenler yobazın önde gidenidir.

8
2
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

DEVLET ÖNCE UYARMIŞ ARAMASI OLAN ARKADAŞIĞ VE ARKADAŞLARI KARAKOLA DAVET ETMİŞ DEVLETİN KANUNUNA UYACAKSIN HİÇ KİMSENİN BİR BAŞKASINI RAHATSIZ ETMEYE HAKKI YOKTUR ONDAN SONRA BENİM ÇOÇUĞUM TERÖRİST Mİ DEMEYECEKSİN ÖNCE SEN ÇOÇUĞUNU SORGULUYACAKSIN ONDAN SONRA GÖREVLİ KİŞİLERİ ŞİKAYET EDECEKSİN. . . . .

6
3
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

CONİ BEĞENMEDİĞİN ÜLKEDE YAŞAMAYACAKSIN NERESİNİ BEĞENİYORSAN ORAYA GİDECEKSİN

3
6
yanıtYanıtla
Mehmet:

Zaten avrupa kapilari açsa icerde kimse kalmaz

yanıt0
yanıt0
ecivicivokkey:

tipe bakarsan bunun da boş durmadığı belli , hem polis durduk yere niye başına bela almak istesin, dayağı tasvip etmiyorum ama bu çocuğun da ceza alması lazım insanları rahatsız etmek ve güvenlik güçlerine direnmekten dolayı

4
5
yanıtYanıtla
LEZBİYEN TOLGA AVAN 68:

BİZİM BURDA DA HİÇ ACIMAZ DÖVERLER AKILLI OLMAYAN ÜNİVERSİTELİLERİ AKSARAYDA

8
1
yanıtYanıtla
LEZBİYEN CVP SANA:

Doğrudur şaşırmadım aksaray kırıkkele iç anadolu bölgesi çok fazla yobazın sarhoşun berdoşun kabadayı geçinenlerin ama asla arkanı onlara güvenipte dönmemen gereken yerlerdir fakat şunu unutuyorsunuz elin oğlu kılavye başında yazmaz sen onun evladına zarar verirsin o seni gelir evinden alır ve seni o zaman kimse kurtaramaz ülkede yargı var hukuk var herkes kendi adaletini sağlamaya kalkarsa ülke teksasa döner o yüzden adam olun evladı için dünyayı başınıza yıkacak babalar vardır unutmayın .

yanıt1
yanıt0
ROMAN:

ben trabzonda mahallenin kizlariyla arkadaslik kurup yuksek seste muzik dinliyorum kimse bisey demiyo, cunku cingeneyim yersen, yakariz valla :D

3
6
yanıtYanıtla
KUŞKONMAZ:

KABAK OYMA YAPARLAR ADAMI HABERİN OLA

yanıt3
yanıt1
roman:

nereye yapiyonuz lan sizin artisliginiz efendi insanlara ! cingenelere kimse birsey yapamaz !

yanıt4
yanıt0
LEZBİYEN TOLGA AVAN -68:

BENDE HİÇ SEVMİYORUM BU ÜNİVERSİTELİ LERİ

6
2
yanıtYanıtla
çiçek:

adaletin kralı en iyi bizim kuzey kore hiç olmazsa yasaklar ülkesi her şeyler yasak ne öyle yok çingen domuzlarının sokak düğünleri müzik yok telefon kurcalamalar oynamalar ve bizim kuzey korede elektrikler akşam belli bir saat''den sonra kesiliyor sokaklar karanlık kalıyor ve evlerde gürültü çıkmıyor bu yüzden bu sizin türkiye müziği düğünleri telefonları yasak etmesi gerekir

5
2
yanıtYanıtla
EDEP YAHU EDEP:

TERBİYESİZ BİR DE UTANMADAN HABER SAYFASINA TAŞIYOR OLAYI, O KADAR MASUM, O KADAR MASUM, TERBİYENİZ OLSA O SESİ ÇIKARMAZDINIZ, BU ŞEKİLDE ÖĞRENCİLERİN SESİNE MARUZ KALMIŞ BİRİ OLARAK CİNNET GEÇİRMENİN GELDİM. CAFELER VAR, BARLAR VAR, DİSKOLAR VAR GİDİN ORADA EĞLENİN.

7
0
yanıtYanıtla
POLİSLER GENÇLERİ İNCİTMİŞLER:

GENÇLER EN BAŞTA YÜKSEK SES YAPARAK HATA ETMİŞLER ANCAK POLİSLER HATAYA DAHA BÜYÜK HATAYLA KARŞILIK VERMİŞLER. MAALESEF POLİSLER DARP HATASINA DÜŞMÜŞLER. BİR HADİSTE ŞÖYLE DENİYOR. . . . -MÜNAKAŞA ETMEYEN VE KİMSEYİ İNCİTMEYEN MÜSLÜMAN CENNETE GİRER. . . . . . . . . . -HADİS

4
3
yanıtYanıtla
POLİSLER GENÇLERİ İNCİTMİŞLER:

AYRICA ŞUNUDA BELİRTİYİM ÜNİVERSİTELİLER DE GÜRÜLTÜ YAPARAK KUL HAKKI İŞLEDİLER.

yanıt6
yanıt0
Fatih:

Kırıkkale ili mert, doğru dürüst, çevresine saygılı, hakikatli insanların memleketidir. Soytarılık, zibidilik yapmadan önce bir düşünmek lazım ''Hayır mı gardaş?'' sualini duymamak için. Sanırım bu arkadaşlar bunu öğrenememişlerdi, hala öğrenemedilerse öğreteceklerinden eminim.

4
2
yanıtYanıtla
fth:

bu kırıkkaleyi tekrar ankaraya bağlasınlar bence. . . .

4
0
yanıtYanıtla
MARDINLI DEHO:

AZ BILE YAPMISLAR BU AZGINLIGIN YUZUNDEN YURTDISINDA BILE DERNEK TOPLANTILARINDA PARKLARDAN KOVULUYORUZ MUZIK SONSES ICKI. BUNLAR IN YUZUNDEN GURBETTE BILE KOVULUYORLAR BILASSA ABD DE YASAYANLAR SIMARIK HEPSI

2
2
yanıtYanıtla
Hak:

Bekçiler görevini yapmışlar. Gençler saygısız davranmış. Kavga çıkartacaklarına emniyete sessizce gitselerdi sorun çıkmayacaktı. . İzlenen mafya şiddet içerikli diziler. dinlenen müziklerle dile yerleşen isyan sözleri sonunda devletine polisine annesine babasına saygısız bir nesil.

4
0
yanıtYanıtla
mehmet.:

kırıkkale yobazın dik alasının bulunduğu bir yer nerde ipini koparan hayvan varsa hepsi orda tabi iyi insanlar yokmu var sarhoş berdoş ne ararsan var öğrenci suç işlemiş olabilir söylenen doğruysa kabahatler kanununa göre suçtur kimse kimseyi rahatsız edemez ama kanun var, yargı var hiç bir güvenlik görevlisi cezayı kendisi veremez adamı gömerler evlat hiçbirşeye benzemez neye mal olursa olsun evladımın kılına dokunanı yaşatmam her evlatta ailesi için değerlidir herkes akıllı olacak.

3
1
yanıtYanıtla
serdar:

hayata güvenilmez oranın adamına

yanıt1
yanıt0
ben kısaca FD:

biz daha ülke olarak 18-20 yaşındaki tazecik gençlerin yaptığı hatalara tahammül edemiyoruz. karşısındaki mv çocuğu olsa elini ayağını yalardınız ama. . istediği kadar rahatsızlık versin öldüresiye dövmek nedir ya? demek ki olmamış, abileri ablaları teyzeleri amcaları olarak biz öğretememişiz onlara çevreye saygıyı. Polis böyle yaparsa vatandaş ne yapmasın. . . .

2
1
yanıtYanıtla
Üniversiteli Memo:

Gürültü ihbarı geldiğinde hiçbir polis ve bekçi gitmesin, üniversite öğrencileri birçok yerde sorun çıkarıyor, . sabahlara kadar içip insanları rahatsız ediyorlar, polis gittiği zaman polise direnip olay çıkarıp suçuda polise atıyorlar. Gürültünün hiçbir yaptırımı yok, bunlar suçların cezasının olmamasından kaynaklanıyor, bu olaylar apartmanların iç meselesi, apartman sakinleri toplu imza toplayıp bir celsede bunları apartmandan çıkartabilmeli.

2
1
yanıtYanıtla
mrt bzdğl:

haketmişlerdir uyuyan çocuk olur hasta olur adam olsalar bu seviyeye gelmezdi.

2
0
yanıtYanıtla
xman:

AZ BİLE YAPMIŞLAR MİLLETİ RAHATSIZ ETMESİNLER

0
2
yanıtYanıtla
Mehmet:

Aktroller başligi doldurmuş gene,ögrencinin nasil olmasi gerektigiyle ilgili uzun uzun emirler yazmişlar,oglim 21.yy da dünya nereye gidiyo siz nereye?Size ne ögrencinin eğlenmesinden?Burda mesele binalara ses yalitiminin iyi yapilmamis olmasi,yoksa kimseyi kaliplara sokmak kimsenin haddine degil

1
0
yanıtYanıtla
ozi:

gençlerimize biraz anlayış lütfen siz hiç mi yüksek sesle müzik dinleyip ailenizden azar işitmediniz, insanların gülmesine eğlenmesine mutlu olmasına neden bu kadar tepkilisiniz

1
0
yanıtYanıtla
HAKİKATİ GİZLEYEMEYEN:

TEMİZ İŞ. ON NUMARA.

0
1
yanıtYanıtla
davul-zurna.sesi:

müzik dinlemeye devam - genclige bak hizaya gel- musalla tasinda bunlara müzikli tören kabirlerinde müzik calacaksin ki akillansinlar

0
1
yanıtYanıtla
babacan:

adam olun ulannn okumayamı diskoyamı gidiyorsunuz

0
1
yanıtYanıtla
J:

PARA PESINDE HIBBI

1
0
yanıtYanıtla
. B:

Bizim polis yapmaz dış güçlerdir onlar

1
0
yanıtYanıtla
OBJEKTİF ADAM:

BU ÜLKEDEN HİÇ BİŞEY OLMAZ EN FAZLA MESLEKTEN İHRAÇ EDİLİR POLİSLER O KADAR ADALET SÖZDE MÜLKÜN TEMELİ!

0
1
yanıtYanıtla
mete:

Bıçaklı yada sopalı ve silahlı kavga olur görürler ama müdahale etmezler millet birbirini yer ortalık kan gölüne girer ondan sonra müdahale ederler ama bu olayda suçluda olsa gariban ailesinden uzak çocuklar vuramazsın dövemezsin sövemezsin adamı toprağa gömerler hiç kimsenin evladı ortada değil akıllı olacaksın kendini yargının yerine koyup cezalandıramazsın o gün onu yaparsın onun babasıda kendi adaletini sağlamak ister senin kanını döker.

1
0
yanıtYanıtla
hak yerini bulmuş:

bu öğrenciler her yerde başa bela. komşuluk hakkına riayet etseler, herkes yardımcı olacak onlara aysa ki. hak etmişler bence. kimse kimseye boşuna karışmaz, bekçi polis hiç karışmaz.

0
0
yanıtYanıtla
ahmet mercan:

İyi olmuş bi de haklı çıkmaya çalışıyor öğrenci bozuntuları

0
0
yanıtYanıtla
Mercan:

Hayret bisey ya

0
0
yanıtYanıtla
Medeniyet:

Keşke köylüler okuma yazma öğrenmeseydi,klavyesi olan yaziyo

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title