Haberler

Oyuncu Gürgen Öz, özel hastanelerin fazla para almasına sitem etti

Güncelleme:

Oyuncu Gürgen Öz, sosyal medya hesabından paylaştığı videoda bazı özel hastanelerde gereksiz testler yapılarak insanlardan para alınmasına sitem etti.

Bir süredir 'The K.R.O' adı altında çektiği videolarla gündemde olan konulara gönderme yapan ve son olarak Şeyma Subaşı'nın kitabını eleştiren oyuncu Gürge Öz, yeni videosuyla gündeme geldi. Öz, bu sefer de bazı özel hastanelerinde yapılan gereksiz testlere ve alınan fazla paralara dikkat çekti.

"KARIN AĞRISIYLA GİDİP 2 BİN 500 ÖDEDİ"

Gündemde olan konularla ilgili videolar çekerek gönderme yapan Gürgen Öz, son videosunda arkadaşının karın ağrısıyla özel hastaneye giden ve bir sürü testin ardından ilaç yazılarak 2 bin 500 TL ödeme yapmasını anlattı.

"İNSANLARIN DURUMUNDAN İSTİFADE EDİP SOYUYORLAR"

Çevresinde yaşanan olayı ele alan oyuncu, bazı özel hastanelere şu sözlerle gönderme yaptı: "Bütün Özel hastaneler değil, çok kaliteli, iyi çalışanlarını dışarıda tutuyorum ama %80 bu ülkede Özel hastaneler CAN korkusuyla gelen insanların endişeli durumundan istifade edip onları gerekli gereksiz testlere sokarak suistimal ediyorlar, kaba tabiriyle Soyuyorlar!

"AVLANACAK KEKLİK GİBİ"

Yani işiniz düştü mü Hapı Yuttunuz! İnsanoğlu hastalık hali olunca boynu bükük oluyor, hastaneye güveniyor. Başka nereye güvenecek? Fakat karşı taraf hastayı, kapıdan içeri girdiği andan itibaren avlanacak keklik gibi görmekte zaten. Böyle o kadar çok olaya şahit oldum ki..! Bu memleketteki açgözlülük, bu etik dışı, hunharca hırs ve üç kağıtçılık... Kelimenin tam anlamıyla; Ayıp... Sağlık Kapitalizminin en vahşi olduğu yer Amerika'dır ama sağlık konusunda onu da Amerika'dan öğrenecek değiliz evelallah! Herkeslere geçmiş Olsun diyorum!"

Gürgen Öz, özel hastanelerin fazla para almasına sitem etti

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Şeyma Subaşı Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (21)

5K:

Hem sağlık, hem eğitim sektöründe deli gibi milleti soyuyorlar. Vatandaş cinnet geçirmiyor nedense. Herkes haksız kazanç peşinde. Sonra bu ülke kalkınır diye bekle, ahlak kalmayan yerde hiçbir şey kalkınmaz.

10
0
yanıtYanıtla
Murat:

Bu özel hastanelere bir düzenleme gelmesi gerek Resmen soyuyorlar

10
0
yanıtYanıtla
112:

kesinlikle haklı . . .

8
0
yanıtYanıtla
KIZGIN:

Kendileri dizilerden bölüm başı ne yapıyorlarsa yüz bin liralardan kapı açıyorlar hastahane çok alıyormuş diye sızlanıyorlar bunları anlamak mümkün değil ALLAH ıslah etsin . . .

2
6
yanıtYanıtla
BİRSEN:

kendisi sızlanmıyor genel anlamda bunu duyurmuş çokta iyi yapmış herkes bölüm başı yüz bin lira almıyor o ödeyebiliyor diğer insanlar ne yapsın biraz olumlu bak olaya kızgın

yanıt1
yanıt0
BOŞVER:

SENDE BU OLAYI BÖYLE Mİ SAVUNUYORSUN. ÜLKECEK NASIL YOZLAŞTIYSAK ARTIK! ÜNLÜLERE SALDIRACAĞIM DİYE HER TÜRLÜ HUKUSUZLUĞU NORMAL GÖRÜYORUZ.

yanıt1
yanıt0
CONI:

4 milyon nere 400 nere suriyeliler evine donuyomus, HADI ORDAN kandirmayin milleti !!! hepsini yollayin hepsini !!!

5
1
yanıtYanıtla
Flaubert:

Devlete git ozaman

1
5
yanıtYanıtla
Mert:

Ay sen ne çok akıllısın böyle! Maşallah tü tü maşallah

yanıt3
yanıt0
Köylü MURTAZA:

zeka fışkırıyor adam dan vallahi. hiç aklımıza gelmedi? keşke hindistanın ay''a gönderdiği uzay aracında olsaydın.

yanıt1
yanıt0
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title