Haberler

Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, şair ve yazarlara teşekkür belgesi takdim etti

Güncelleme:

Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ile Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında şair ve yazarlara teşekkür belgesi verdi. İl Müdürü Hakan Yüksel, sanatın önemine vurgu yaparak, sanatçıların çevreye zarar vermediğini belirtti.

Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ile Gençlik Haftası kapsamında etkinliklere katılan şair ve yazarlara teşekkür belgesi takdim edildi.

Müdürlüğün İncivez Yerleşkesinde düzenlenen törende konuşan İl Müdürü Hakan Yüksel, sanatın çok farklı bir bakış açısı gerektirdiğini belirtti.

Sanatla uğraşan insanların, çevresine hiçbir zaman zarar vermeyeceğini vurgulayan Yüksel, şunları söyledi:

"Sanat insanların bakış açısını değiştirir. Bizler de ilimizin yetiştirdiği güzide insanlarımız, şair ve yazarlarımızla bir araya gelmekten son derece mutluyuz. Sanatçı bir ilin, ülkenin yüz akıdır. Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ümüzün yolunda bu anlamlı ve önemli gün ve haftada sanatçılarımızla bir araya geldik. Kendilerine verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyorum."

Daha sonra Yüksel, yazar ve şairlere sanatçılara teşekkür belgesi takdim etti.

Törene, şair ve yazarlar Gülden Işık, İbrahim Tığ, Selma Aydın, Üzeyir Karahasanoğlu, Nihat Altun, Fatma Kılıç, Esra Kahya, Vedat Dinç, Oral Yılmaz, Gül Güleryüz, Muharrem Akman, Elif Sağım ile Salim Çalık katıldı.

-Plaj temizliği yapıldı

Karadeniz Ereğli Belediyesi, "Sevgi, Barış, Dostluk Plajı" ve mesire alanı yaz sezonuna hazırlanıyor.

Belediyeden yapılan açıklamada, Batı Karadeniz ve çevre illerden gelen günübirlik ziyaretçilerin uğrak yeri olan "Sevgi, Barış, Dostluk Plajı"nda, 19 Kasım 2023'de yaşanan sel ve fırtınanın ardından zarar gören alanların onarıldığı, çiçeklendirme ve yeşillendirme çalışmaları yürütüldüğü belirtildi.

Özel araçla kumsal temizliğinin de yapıldığı aktarılan açıklamada, "Bölgede nadir olarak kullanılan kumsal temizleme aracıyla taşlar temizleniyor. Kumsal, çıplak ayakla yürümek isteyenler için cam kırığı gibi kesici materyallerden arındırılıyor. Plajlar, hazırlıkların tamamlanmasının ardından halkın kullanımına açılacak." ifadeleri kullanıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Gençlik Haftası Zonguldak Gençlik Spor Çevre Kültür Sanat Spor Güncel Haberler

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

MHP'li Büyükataman: Normalleşme tiyatrosunun MHP'ye ve devlete operasyon olduğu açığa çıktı

MHP'li Büyükataman: Normalleşme tiyatrosunun MHP'ye ve devlete operasyon olduğu açığa çıktı

Bakmadan Geçme

Nevşehir Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Kırşehir Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Muş Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Kırşehir Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Muğla Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Kırşehir Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Mersin Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Kırşehir Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Manisa Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Kırşehir Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Malatya Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Kırşehir Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Konya Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Kırşehir Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Kütahya Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Kırşehir Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Kilis Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Kilis Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Kırıkkale Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Kırıkkale Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Kırklareli Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Kırklareli Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Kırşehir Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Kırşehir Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Kars Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Kars Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Karaman Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Karaman Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Karabük Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Karabük Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti!
Düzce, Sakarya ve Sinop'ta denize girişler yasaklandı

Düzce, Sakarya ve Sinop'ta denize girişler yasaklandı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title