Haberler

Zeytinli Belediye Tiyatrosu Edremit' te Sahne Aldı

Güncelleme:

Tiyatro oyunu öncesi Türker Mete Giritli ve Ali Doğan' ın sunduğu solo gitar dinletisi , konuklara güzel dakikalar yaşattı.

Figen METE ve Hamza GÖRGÜLÜ kardeşlerin birlikte yazdığı ve Figen METE' nin yönettiği, KASA HIRSIZI adlı tiyatro oyunu, Edremit ŞÜKRÜ TUNAR KÜLTÜR MERKEZİnde seyircileriyle buluştu.

Tiyatro oyunu öncesi Türker Mete GİRİTLİ ve Ali DOĞAN' ın sunduğu solo gitar dinletisi , konuklara güzel dakikalar yaşattı.

Havanın çok soğuk olmasının, izleyici sayısını etkilediği oyun, büyük alkış ve takdir toplamasının yanısıra, izleyenler tarafından da ayakta alkışlandı.

1960 yılında geçen oyunda, azılı bir kasa hırsızının, işi, aşkı ve vicdanı arasında kalması trajikomik bir şekilde anlatılırken, zaman zaman güldürdü, zaman zaman düşündürdü.
Zeytinli Belediye Tiyatrosu yönetmeni ve sözcüsü Figen METE, şunları söyledi.

"Oyunumuzun sergilenmesi konusunda bizlerden desteklerini esirgemeyen Edremit Belediye Başkanı Tuncay KILIÇ' a, ve tüm blediye çalışanlarına yürekten teşekkür ediyoruz.Bizleri hiç yalnız bırakmadılar. Seyricimiz de, havanın bu kadar soğuk olmasına rağmen yine de yanımızdaydı.Çok güzel bir geceydi.Emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.

Bu oyunumuzla ilgili çok güzel tepkiler aldık ve ve bir çok kez tekrarladık.Şimdi sıradaki oyunumuz, KADINA YÖNELİK ŞİDDET konusunu masaya yatıran, yine benim kaleme aldığım güzel bir oyun. Yeni oyunumuzun çalışmalarına hemen başlayacağız.
Oyuncu arkadaşlarımızla birlikte daha bir çok güzel esere imza atacağımıza inanıyorum."

Zeytinli Belediye Tiyatrosu, tamamı gönüllülerden oluşan, 20 kişilik bir oyuncu kadrosuna sahip..Ekibin içinde, oyunlarla sahnede büyümekte olan 4 de çocuk oyuncu var..

Oyuncu kadrosundaki isimler:

Alanur ERDOĞAN
Ali YALÇIN
Cemre METE
Döne YILDIRIMER
Gülşen ÖZKAN
Hamza GÖRGÜLÜ
Hacer GÜRSOYTRAK
Hülya KURT
İbrahim PEKTAŞ
İsmail ERİŞ
Meral AZAR
Mesut ERİŞ
Muhammet GEZER
Muhittin ALP
Nisa ZORLU
Serpil TÜRÜDÜ
Volkan ZORLU
Yeliz ERİŞ

Kaynak: Bültenler / Güncel

Zeytinli Edremit Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title