Haberler

Zeytinköy'de Çıkan Yangın Korkuttu

Aydın Merkeze Bağlı Zeytinköy Köyünde Öğle Saatlerinde Bir Evde Çıkan Yangın, Çevrede Korkulu Anlar Yaşanmasına Neden Oldu.

Aydın merkeze bağlı Zeytinköy köyünde öğle saatlerinde bir evde çıkan yangın, çevrede korkulu anlar yaşanmasına neden oldu.

Zeytinköy köyünde ikamet eden İlyas ve Nurcan Altın çiftine ait evin ahır bölümünde bugün saat 14:00 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Evde uyumakta olan Nurcan Altın, yangını gören komşularının bağırışları ile uyandı. Ahırda bulunan büyükbaş hayvanları iplerini çözerek kurtarmayı başaran Nurcan Altın, bir köpeği kurtarmaya çalışırken kolundan yaralandı. Köylülerin evlerinin önünde biriktirdikleri kullanma suları sayesinde yangının eve sıçraması önlendi. Aydın Belediyesi itfaiye

ekipleri ve Aydın Orman İşletme Müdürlüğü'nde görevli bir arazözün müdahale ettiği yangın kısa sürede söndürüldü. Yangının başladığı ahır kullanılamaz hale geldi. Yangında bir motosiklet, üç zeytin ağacı yandı. Sahibinin kurtarmaya çalıştığı köpek ise telef oldu. Yangında hayvanlarını kurtarmaya çalışırken kolunda yanık oluşan Nurcan Altın, daha sonra çağırılan ambulansla hastaneye kaldırıldı. Elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangınla ilgili soruşturma sürüyor.

(İK-YK-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title