Haberler

Yeni Rakı'yı Dünya Tanıyacak

Yeni Rakı'nın sahibi Mey İçki'nin Diageo'nun bünyesine katılmasından sonra Avrupa'da tanıtım atağı başlatıldı.

Yeni Rakı'nın sahibi Mey İçki'nin Diageo'nun bünyesine katılmasından sonra Avrupa'da tanıtım atağı başlatıldı. Frankfurt'ta Türk ve Alman Medyası ile üst düzey misafirlerin ağırlandığı toplantıda "Yeni Rakı Dünya Markası olacak" denildi.

ALMANYA'nın Frankfurt Kenti'nde Portföyünde dünyanın en ünlü içkilerini bulunduran İngiliz Diageo Şirketi ile Mey İçki, Yeni Rakı'yı tanıtmak için Avrupa'da tanıtım atağına başladı. Frankfurt'ta Türk ve Alman Medyası ile üst düzey misafirlerin ağırlandığı toplantıda "Yeni Rakı Dünya Markası olacak" denildi. Gecede ayrıca Almanya'nın en ünlü aşıcıları arasında yer alan Ali Güngörmüş'ün hazırladığı yemekler ile barmen Fatih Akerdem'in rakı kokteyleri sunuldu.

MEY İÇKİ'Yİ SATIN ALDI

Frankfurt'un ünlü mekanlarından Club Michel'deki toplantıda Portföyünde Johnnie Walker, J&B, Smirnoff, Gordon's ve Baileys gibi markaları bulunduran İngiliz alkollü içki üreticisi Diageo'nun Ceo'su Markus Kramer misafirleri selamlayan konuşmasında, "Bugüne kadar distribütörlerimiz aracılığı ile ürünlerimizi dağıttık. Türkiye pazarını iyi tanıyoruz. Bu satın almayla birlikte gelişmekte olan piyasalardaki mevcudiyetimizi de artırıp, Mey İçki'nin satış ağı sayesinde markalarını 50 bini aşkın satış noktasına ulaştıracağız" dedi.

YENİ RAKI TÜM DÜNYADA PAZARLANACAK

Rakının önemini çok iyi bildiklerini ifade eden Diageo Ceo'su Markus Kramer, sözlerini şöyle sürdürdü: "Ulusal içki olarak görülen rakıyı ürün yelpazelerimize katmaktan mutluyuz. Biz sadık müşterimizle birlikte Yeni Rakı'nın pozisyonunu daha da güçlendirmek istiyoruz. Hedefimiz Yeni Rakının özellikle Almanya başta olmak üzere tüm dünyada pazarlanmasını sağlamaktır."

TÜRK EKONOMİSİNE KATKI

Mey İçki CEO'su Galip Yorgancıoğlu, Diageo ile birleşirken hem Türk ekonomisinin güçlü yapısına duyulan uluslararası güveni göstermiş, hem de Mey'in kısa sürede yakaladığı büyüme ve ulaştığı değeri kanıtladıklarını söyleyerek "Diageo'nun Mey'e yaptığı bu yatırımla en çok Türkiye kazandı. Diageo kendi pazarındaki tecrübesi ve sahip olduğu pazar ağıyla sadece Mey için değil sektöre ürün sağlayan üreticiler için de büyük fırsatları beraberinde getirecektir. Mevcut ihracat seviyemiz daha da artacak ve dolayısıyla ekonomimize daha da fazla katkı sunmamızı sağlayacaktır. Türk alkollü içki ürünlerine ve özellikle rakımıza uluslararası pazarlarda daha fazla ihracat imkanı sağlayacağına inanıyorum" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Hititler Türk mü? Hititler günümüzde hangi devlet, millet? 1 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title