Haberler

Wushucularımızdan madalya şov

Güncelleme:

5-15 Şubat tarihlerinde Antalya'da yapılan Wushu Türkiye Şampiyonasında Meram Belediye Spor Kulübü, 3 altın, 3 Gümüş ve 1 bronz olmak üzere toplamda 7 madalya kazandı.

Meramlı wushuculardan 7 madalya

Türkiye Wushu Federasyonu tarafından 5 – 15 Şubat 2017 tarihleri arasında Antalya'da düzenlenen Minik – Yıldızlar, Gençler ve Büyükler Türkiye Wushu Şampiyonası'na 2 bin 100 sporcu katıldı.

Şampiyonada Meram Belediye Spor'lu wushucular toplam 7 madalya kazandı. Taolu branşında Sıla Özge Öden, Mevlana Şems Özdemir ve Melek Küçüktanık Türkiye 1.'si oldu. Sanda branşında ise Yunus Emre Altınsarı (40 kg) ve Betül Demirbaş (45 kg) Türkiye 2.'si olurken Raziye Demirbaş (+56 kg) ise bronz madalya kazandı. İsa Dilbaz (80 kg) ise Üst Gençler Wushu Qinda branşında Türkiye 2.'si oldu.

Şampiyonada başarılı olan sporcular arasından Avrupa ve dünya şampiyonalarında ülkemizi temsil edecek olanlar seçilecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Antalya Türkiye Meram Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title