Haberler

Burdur Valisi Yılmaz, Cumhuriyet Bayramı Resepsiyonu Verdi

Güncelleme:

Burdur Valisi Yılmaz, Burdur Belediyesi Konferans ve Sergi Salonundaki resepsiyona gelenleri, eşi Hatice Yılmaz ile kapıda karşıladı.

29 EKİM RESEPSİYONU

Burdur Valisi Nurettin Yılmaz 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle resepsiyon verdi.

Vali Yılmaz, Burdur Belediyesi Konferans ve Sergi Salonu'ndaki resepsiyona gelenleri eşi Hatice Yılmaz ile kapıda karşıladı.

Resepsiyona Garnizon Komutanı Kıdemli Albay Sayit Koca, Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya, İl Genel Meclisi Başkanı İbrahim Ekici ile Siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütlerinin yöneticileri, askerler, şehit aileleri ve Burdur Belediyesi Berberoğlu Vakfı Huzurevinde kalan yaşlılarda katıldı.

Vali Yılmaz "Bu günler bizim için gurur günleri. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, silah arkadaşlarını, kurtuluş ve kuruluş mücadelesi yapan tüm dönemin askerlerini, şehitlerini, gazilerini ve halkını rahmet ve minnetle anıyoruz. Allah onlardan razı olsun. Geleceğimiz aydınlık, evlatlarımız mutlu bir dünyada müreffeh bir şekilde yaşar. Cumhuriyet Bayramınız kutlu ve mutlu olsun." dedi.

Vali Yılmaz, Garnizon Komutanı Albay Koca ve Belediye Başkanı Akkaya resepsiyona katılanları tek tek dolaşarak bayramlarını kutladılar.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Hatice Yılmaz Şerif Yılmaz Burdur Güncel Haberler

title