Haberler

Usta Oyuncu Ercan Yazgan Hayatını Kaybetti

Güncelleme:

Bizimkiler dizisinin Kapıcı Cafer'i Ercan Yazgan, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Geçtiğimiz günlerde felç geçirerek hastaneye kaldırılan usta oyuncu Ercan Yazgan'dan üzücü haber geldi.

Usta oyuncu tedavi gördüğü hastanede hayata gözlerini yumdu.

HASTANE AÇIKLAMA YAPTI

Yazgan'ın tedavi gördüğü Saygı Hastanesi şu açıklamayı yaptı:

Sanat dünyasının sevilen ismi Necip Ercan Yazgan, İskemik serebrovasküler hastalık tanısıyla hastanemiz nöroloji kliniğinde medikal tedavisi devam ederken 3 Mart 2018 tarihinde gelişen solunum yetmezliği nedeniyle hastanemiz yoğun bakım servisine kaldırılmış, yoğun bakım takibinde iken gelişen hipotansiyon, böbrek ve karaciğer yetmezliği ve bunların sonucunda oluşan çoklu organ yetmezliği nedeniyle bugün saat 23.05'te kalbi durmuş, yapılan tüm müdahelelere rağmen geri döndürülememiş olup 23.45'te hayata gözlerini yummuştur.

Sanat dünyasına uzun yıllar hizmet etmiş böyle bir değerin kaybı için başta yakınları olmak üzere tüm sevenlerinin başı sağ olsun.

ERCAN YAZGAN KİMDİR?

Ercan Yazgan, 4 Nisan 1946 tarihinde Sinop'ta doğdu. Yazgan, 1986 yılında Perihan Abla dizisindeki Şoför İsmet karakteriyle tanındı. 1989-2002 yılları arasında 13 yıl kesintisiz olarak yayınlanan "Bizimkiler" adlı dizide ise Kapıcı Cafer tiplemesiyle izleyici karşısına çıktı. Yazgan kariyeri boyunca birçok dizi ve sinema projesinde yer aldı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (77)

(:

TANIDIĞIMIZ İZLEDİĞİMİZ, BİZİ BÜYÜTEN DİZİLER, OYUNCULAR, ŞARKICILAR BİR BİR KAYIYOR. ANLAŞILAN FARKIDA DEĞİLİZ AMA SIRA BİZE GELİYOR. ÖLÜM VAR, ÖLÜM. SANA DA BANA DA. . . .

49
0
yanıtYanıtla
birisi:

kardes aynisi benim de aklima geliyo valla. hayirlara vesile insallah

yanıt3
yanıt0
Türkiye:

çok üzüldüm, dinini bilmiyorum ama müslümansa Allah rahmet eylesin amin

7
14
yanıtYanıtla
Aslan Mollaoğlu:

Sanane dininden sanki dinin tekeli sana ait. Bırakta Allah kulunun mutlaka iyi taraflarını bilir. Dışardan aciz insaanlar olarak biz ne biliyoruz. O kişi sonuçta evlerimizde tanıdığımız memnun olduğumuz biriydi. Sizk. Dünyzyı aydınlığa boğan Edisonu bile kafir yaptınız. Allah herşeyi bilendir.

yanıt4
yanıt1
Ömer Coşgun:

İbişlik parayla değil. Yese adını yazardın.

yanıt0
yanıt0
Vatandaş:

Yaw kardeşim sana ne dininden imanından Allahın merhameti geniş hepimiz Allahın merhametine sığınıyoruz kimse kendini garantide göremez. Ölene rahmet oku ötesine karışma !. .

yanıt0
yanıt0
eses:

çok üzüldüm allah mekanını cennet etsin usta efsane oyuncuydu kapıcı cafer memdun kaygısıs abicim senı unutmuycaz

18
2
yanıtYanıtla
her canlı ölümü tadacak:

inna lillahi ve inna ileyhi raciun Allah Taksiratını aft etsin geride kalanlarına sabırlar versin

17
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Allah Rahmet Eylesin

16
0
yanıtYanıtla
Şenol:

Şu güzel temenni mesajlarına dislike atanlar hangi tohum dansınız anlamış değilim. Keşke sizi de kaybetsekte kurtulsak.

15
1
yanıtYanıtla
Tüm 77 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title