Haberler

Üniversitemizde Muhteşem Konser

Güncelleme:

Gaziantep Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezinde Sanatçı Erkan Oğur ve Sanatçı İsmail Hakkı Demircioğlu tarafından konser gerçekleştirildi.

Konsere; Gaziantep Vali Yardımcısı İbrahim Yurdakul, Üniversitemiz Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Levent Elbeyli, Genel Sekreter Yardımcısı Ökkeş Demir, çok sayıda akademik ve idari personel ile öğrenci katıldı.

15'inci yüzyıldan günümüze kadar gelen birbirinden güzel türküleri seslendiren sanatçılar konuklara unutulmaz bir gece yaşattı. Sanatçı Erkan Oğur ve Sanatçı İsmail Hakkı Demircioğlu Karadeniz, Giresun, Erzurum, Tunceli, Selanik yörelerinden ve Pir Sultan Abdal, Kul Mustafa, Kul Aşık'tan "Seyreyle gönül, Dursun Kaptan, Karşıdan Gelen Güzel Yar, Divane Aşık Gibi, Bülbülüm Altın Kafeste" gibi eserlerle dinleyenlere doyulmaz bir müzik ziyafeti sundu.

Konserin sonunda Gaziantep Vali Yardımcısı İbrahim Yurdakul ve Üniversitemiz Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Levent Elbeyli tarafından, Sanatçı Erkan Oğur ve Sanatçı İsmail Hakkı Demircioğlu'na çiçek ve hediye takdim edildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

ismail hakkı demircioğlu Erkan Oğur gaziantep Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title