Haberler

Ümraniye'de Trafik Kazasında Ölen Gencin Yakınları Sinir Krizleri Geçirdi...

Edinilen Bilgiye Göre Kaza Saat 00.30 Sıralarında Dudullu-bostancı Yolu Üzerinde Meydana Geldi. İçinde İsmail Yiğitoğlu ve Nuran Arslan ve Sürücü Ayhan Ekinci'nin Bulunduğu 34 Bnv 96 Plakalı Yurtiçi Kargo'ya Ait Minibüs Park Halindeki 34 Eg 4797 Plakalı Kamyonete Arkadan Çarptı.

Edinilen bilgiye göre kaza saat 00.30 sıralarında Dudullu-Bostancı Yolu üzerinde meydana geldi. İçinde İsmail Yiğitoğlu ve Nuran Arslan ve sürücü Ayhan Ekinci'nin bulunduğu 34 BNV 96 plakalı Yurtiçi Kargo'ya ait minibüs park halindeki 34 EG 4797 plakalı kamyonete arkadan çarptı. Kazada Yiğitoğlu, çarpmanın etkisiyle hurdaya dönen minibüste sıkışınca itfaiyeye haber verildi. İtfaiye ekipleri tarafından dışarı çıkartılan Yiğitoğlu, olay yerindeki sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Minibüste bulanan Nuran Arslan ve sürücü Ayhan Ekinci ise kazayı yara almadan atlattı. Bu arada park halindeki kamyonetin içinde bulunan Murat Volkan Poker hafif şekilde yaralandı. Poker ambulansla hastaneye kaldırıldı. Poker'in babası Ali Çelik Poker, kendilerine park halindeyken minibüsün gelip çarptığını söyledi. Bazı görgü tanıkları ise kazanın minibüsü başka bir otomobilin sıkıştırması nedeniyle meydana geldiğini iddia etti.

Öte yandan kazayı haber alarak olay yerine gelen Yiğitoğlu'nun yakınları, sinir krizleri geçirdi. Polisler koşarak olay yerine girmeye çalışan bir kadını durdurmakta zorluk çekti. Sürekli ağlayarak ağıt yakan Yiğitoğlu'nun yakınları fenalık geçerince olay yerine çağrılan bir ambulansa bindirildi. Ancak Yiğitoğlu'nun yakınları ambulans içinde de sinir krizleri geçirmeye devam etti. Ambulans dışında bir kadın ise fenalık geçirerek bayıldı. Fenalık geçirenler ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title