Haberler

Türkiye'nin İlk Video Müzik Kanalı Kral TV, 1 Şubat'ta Yayın Hayatına Son Verecek

Güncelleme:

Doğuş Grubu, Türkiye'nin ilk video müzik kanalı olma özelliğini taşıyan Kral TV'yi kapatma kararı aldı. Kanal yayın hayatına 1 Şubat'tan itibaren dijital ortamda devam edecek.

Doğuş Grubu bünyesinde yer alan Kral TV kapanıyor. Türk televizyonculuk tarihinde önemli bir yere sahip olan kanal 1 Şubat'tan itibaren yayın hayatına dijitalde devam edecek.

1994 yılında Cem Uzan tarafından kurulan ve Türkiye'nin ilk video müzik kanalı olma özelliğini taşıyan Kral TV'nin Twitter hesabı üzerinden yapılan açıklamaya göre, kanal 1 Şubat'tan itibaren televizyon yayınına son verecek. Yapılan açıklamada kanalın yayın hayatına dijitalden devam edeceği belirtildi.

"YAYINLARINA SADECE DİJİTALDE DEVAM EDECEK"

Kral TV'nin Twitter üzerinden yaptığı açıklama şu şekilde:

"Kral TV, 1 Şubat'tan itibaren yayınlarına sadece dijitalde devam edecek… 1 Şubat itibariyle sadece Kral Mobil Uygulaması, Apple TV Kral Uygulaması, Kral Müzik YouTube Kanalı, kralmuzik.com.trve çok yakında Smart TV üzerinden yayınlarına devam edecek!"

Türkiye'nin İlk Video Müzik Kanalı Kral TV, 1 Şubat'ta Yayın Hayatına Son Verecek

DOĞUŞ GRUBU 95 MİLYON DOLARA SATIN ALMIŞTI

Kral TV, TMSF tarafından 15 Haziran 2008'de düzenlenen bir ihaleyle 95 milyon dolar karşılığında Doğuş Yayın Grubu bünyesine geçmişti. Son yıllarda eski popülerliğinden uzak bir performans sergileyen kanal, bu yıl Kral Pop ve Kral World kanallarını da Kral TV bünyesine katarak yeni bir oluşuma gitmişti.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Doğuş Grubu Türkiye Magazin Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (33)

KSK Lİ MESUT:

Tv aptal kutusu diye boşuna demiyor. Kaldıki şimdi dizilerden etkilenip Racon kesen engelli dolu sokaklar....

33
4
yanıtYanıtla
Dark army:

Sen çiftlikte at tımar ederken, biz insan tımar ediyorduk.

yanıt1
yanıt6
ne farkeder...:

kral fm de kapatsınlar bence . . sıyası borazınlık yapıyorlar anca . . ınsanlar zaten sıkıntı ıcınde bıde arabeske bogup pıskopat yapıyorlar ınsanı

21
10
yanıtYanıtla
AYFER:

HOŞÇAKAL 90''LARDA SON SES AÇIP TEMİZLİK YAPTIĞIM KANAL. . ÇOCUKLUĞUMDAN Bİ YAPRAK DAHA DÜŞTÜ. .

30
1
yanıtYanıtla
X:

HAHHA TEK DEĞİLMİŞİM

yanıt5
yanıt0
realite:

kanallar birer ikişer kapanıyor iflasına izin verilmeyen binlerce şirket konkordato ilan ediyor ekonominin uçurumun kenarında değil uçurumdan düşmüş olduğunun kanıtları

23
7
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

ozmanlardaki hit şarkılar çıksa diye azmı beklerdik dakikalarca ne günlerdi be yaşlanmış bitmiş ölmüşüz resmen

26
0
yanıtYanıtla
Dark army:

Kes lan sesini!

yanıt1
yanıt13
karanlık orduymuş:

ADAM NE GÜZEL YAZMIŞ. . YERİM SENİN KARANLIK ORDUNU (DARK ARMY). . İNGİLİZCE SEVDANI SEVSİNLER. . ZAVALLI BİRİ OLDUĞUN BELLİ. HÖDÜK DİYESİM VAR AMA DEMİYORUM. . SHIT! KAŞINAN BİR TROL OLDUĞUN BELLİ. .

yanıt3
yanıt0
İyi olmus:

Bir zahmet radyoda kapatırsanız Afrikalı Ali gibi diksiylnj bozuk kişilerde gitsin sevilmiyorsunuz ey kral silesi

18
3
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title