Haberler

Türkiye'nin En Önemli Davalarına Bakan Emekli Hakim Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti

Güncelleme:

Antalya'nın Alanya ilçesinde emekli hakim Mehmet Orhan Karadeniz, yolun karşısına geçerken motosiklet çarpması sonucu hayatını kaybetti. Karadeniz, Türkiye'nin en önemli davalarına bakmıştı.

Türkiye'nin en önemli davalarına bakan emekli hakim Mehmet Orhan Karadeniz (74) Antalya'nın Alanya ilçesinde geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

MOTOSİKLET ÇARPTI

Kaza, bugün akşam saat 20.00 sıralarında Atatürk Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre yolun karşısına geçmeye çalışan Mehmet Orhan Karadeniz'e, Mustafa Boztepe (25) idaresindeki motosiklet çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan Mehmet Orhan Karadeniz ağır yaralanırken sürücü Mustafa Boztepe de yaralandı.

EMEKLİ HAKİM HAYATINI KAYBETTİ

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Mehmet Orhan Karadeniz Alanya'da bulunan özel bir hastanenin yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Karadeniz, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Motosiklet sürücüsü Mustafa Boztepe'de olay yerindeki ilk müdahalenin ardından hastanede tedavi altına alındı. Tedavisi tamamlanan Boztepe, polis tarafından gözaltına alındı.

MEHMET ORHAN KARADENİZ'İN BAKTIĞI DAVALAR

2008 yalında emekli olan Mehmet Orhan Karadeniz eski DEP milletvekillerinin yargılandığı dava, Sivas davası, Beyaz Enerji davası, Hizbullah ana dava, Akın Birdal suikastı, Neşter Operasyonu davası, Çankırı Valisi'ne suikast davası, Umut davası (Uğur Mumcu, Bahriye Üçok, Ahmet Taner Kışlalı, Muammer Aksoy cinayetleri), Fethullah Gülen davası, Danıştay saldırısı, Cumhuriyet gazetesine saldırı devalarına bakmıştı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Orhan Karadeniz Antalya Türkiye 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs ANKARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs ANKARAY bedava mı? 1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500

Yorumlar (9)

Ceyhanlı:

Ecel hakim dinlemez yeter Allah 74 hayat vermiş onun kolayı bitti şimdi suçsuz yere içeri attıkları varsa hesap günü

19
9
yanıtYanıtla
ref:

sucsuz yere değil kanunlara göre atıyor delillere gföre atıyor susuz biri delili olmayan birini bu ülkede cezaevine atamazsın son 15 sene haric fetö metö olaylarıı biliyorsunuz

yanıt5
yanıt3
Adınızı Yazın:

BIRAKIN ŞU FETÖ METÖ OLAYLARINI ARTIK MİDE BULANDIRDIKLARI O KADAR AÇIK Kİ. . . BİRİLERİ BU MİLLETİ SALAK YERİNE KULANDIKLARI O KADAR AÇIK Kİ ÜLKENİN EN İYİ İŞ GÖRMÜŞ İNSANLARI BİR BİR ÖLDÜRÜLÜYOR YADA FETÖ DAMGASINI VURUP KOLTUĞUNDAN EDİLİYOR BİR NOKTAYA DİKKAT ETTİRMEK İSTİYORLAR. DİNE BİLLE REFORM YAPMAK İSTİYORLAR BİRİLERİ BU ÜLKEYİ YA BİTİRMEK YA BİTİRMEK İSTEDİKLERİ O KADAR AÇIK Kİ MİLLETİN GÖZÜNE RESMEN PERDE İNMİŞ YAZIK. . . . .

13
15
yanıtYanıtla
baba vanga:

Adınızı Yazınız isimli arkadaşın yazısına aynen katılıyorum

yanıt4
yanıt1
TİREBOLU LU HASAN PAŞA NIN OĞLU TOLGA:

İşte ne davalara bakarsan bak. Sonumuz kara toprak. Eyy kötü tutkularını atmış ruhunu faziletlerle donatmış en yüce insan Yüce Yaratan senden sende Yüce Yaratandan hoşnut olarak ona dön. Hoşnut olduğum kullarıma katıl ve FİRDEVS CENNETİME GİR! Bismillahirrahmanirrahim. Küllü nefsün zaigatül mevt. İnne lillahi ve inne ileyhi raciun. Sadakalallahül azim. Bütün nefisler ölümü tadacaktır. Şüpesiz biz Allah tan geldik, şüpesiz dönüşümüz onadır. Allah doğru söylemiştir. İnsan 3-5 damla kan. Irmak 3-5 damla su

19
8
yanıtYanıtla
Ayten:

Kismen haklisin, reis senelerdir fetoyu ifsaederken ( bende dahil ) millet uyuyordu taaaki 15 temmuz gelene kadar o tarihte uyandik ve Allahin yardimiyla ve reisin basiretiyle bu belayi defettik, sen uyumaya devamet!!!

5
19
yanıtYanıtla
ihsan:

BANA VERİLEN HAHSIZ CEZA GIBI BİRILERINE CEZA VERDIYSE ONLARDA ETLERINI ASFALTTAN TOPLANSIN DIYE BEDU ALDIYSA OLACAGI BUDUR DİYE DUŞUNURUM TUM YETKILI İNSANLARA AYNISI OLACAKTIR HAKSIZLIK YAPAN ÖGRETMEN HAKIM ASKER HEPSİ BU HALE GELEBİLİR MESELA BENİM KIRK KOYUNUMU CALAN VE BUNU BULMAKLA GÖREVLILER EGER SU İSTIMAL YAPIPTA ARAMADIYSA BUNLARDA ALLAH BÖYLE OLSUNLAR

17
5
yanıtYanıtla
Serkan ser:

ne desek yetersiz olan olmuş Allah rahmet eylesin..

6
0
yanıtYanıtla
şahin:

Baktığı davalar hala devam ediyor demek ki rahmetsiz çalışahıs dersine

2
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title