Haberler

    Turkcell'e İki Üst Düzey Atama

    Son olarak Turkcell'de Perakende Satış Grup Başkanı olarak görev yapan İsmail Bütün, satış- pazarlama alanında 20 yıllık tecrübeye sahip bir isim.Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü'nden 1996 yılında mezun olan Bütün, iş hayatına Çuhadaroğlu Holding Moskova ofisinde başladı.

    Son olarak Turkcell'de Perakende Satış Grup Başkanı olarak görev yapan İsmail Bütün, satış- pazarlama alanında 20 yıllık tecrübeye sahip bir isim.

    Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü'nden 1996 yılında mezun olan Bütün, iş hayatına Çuhadaroğlu Holding Moskova ofisinde başladı. 1997-2000 yılları arasında Moskova'da Enka Grup Dış Ticaret bölümünde Satış ve İş Geliştirme Müdürü olan Bütün, 2000 yılından itibaren Nestle'de CPW Türkiye Ülke Müdürü, Özbekistan'da Orta Asya Pazarlama Direktörü ve Türkiye Ulusal Zincir Mağazalar Satış Müdürü olarak görev yaptı. İsmail Bütün 2011 yılından itibaren Nestle'nin İsviçre'deki genel merkezinde önce Global Müşteri ve Satış Yönetimi bölümünde İş Mükemmelliği Müdürü, daha sonra İçecekler Stratejik İş Biriminde Pazarlama Müdürü oldu. 1 Ocak 2016 tarihinde Turkcell ailesine katılan Bütün, öncesinde Nestle Türkiye İçecekler Grubu'nda Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerini yürütmekteydi.

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Moskova Nestle Ekonomi Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title