Haberler

Türk Telekom'daki Grev

Malatya'daki Türk İş'e Bağlı Sendika Yöneticileri, Grev Yapan Türk Telekom İşçilerini Ziyaret Etti.

Malatya'daki Türk İş'e bağlı sendika yöneticileri, grev yapan Türk Telekom işçilerini ziyaret etti.

PTT binası önüne gelen Türk İş'e bağlı sendika yöneticileri, işçilere karanfil vererek grevi destekledi. Burada basın açıklaması yapan Türk İş Malatya Temsilcisi ve Tek Gıda İş Sendikası Doğu ve Güneydoğu Anadolu Malatya Bölge Başkanı Servet Akbudak, işçilerin grevlerini desteklediklerini belirterek provokasyonlara karşı dikkatli olmalarını istedi.

Telekom işveren yetkililerinin grevin ilk gününde işçileri sabotajla suçlamasına tepki gösteren Akbudak, "İşçiler sabotaj değil, onurlu emek davalarının peşindeler" şeklinde konuştu.

Türkiye genelinde 26 bin Telekom işçisinin katıldığı grevin dayanışma ile başarılı olacağına dikkat çeken Akbudak, "Türk İş'e bağlı sendikalar olarak Haber İş Sendikası'nın grev kararını destekliyor ve bu arkadaşlara omuz veriyoruz" dedi.

Haber İş Sendikası Malatya İl Temsilcisi Halife Bozbayır da desteklerinden dolayı Türk İş'e bağlı sendika yetkililerine teşekkür etti ve grev yapan işçilere yöneltilen sabotaj suçlamasını kabul etmediklerini kaydetti.

(NA-GS-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title