Haberler

Ted Ankara Koleji 2012 Mezunlarını Uğurladı

TED Ankara Koleji Vakfı Özel Lisesi'nden 2011-2012 eğitim-öğretim yılında mezun olan 557 öğrenci diplomalarını aldı.

TED Ankara Koleji Vakfı Özel Lisesi'nden 2011-2012 eğitim-öğretim yılında mezun olan 557 öğrenci diplomalarını aldı.

TED Ankara Koleji Vakfı Özel Lisesi'nden 2011-2012 eğitim-öğretim yılında mezun olan 557 öğrenci, 25 Haziran'da İncek Kampüsü stadyumunda düzenlenen törenle diplomalarını aldı. TED Ankara Müdürü Aydın Ünal, yaptığı konuşmada, TED Ankara Koleji'nin özgür ve eleştirel düşüncenin, laik ve demokratik değerlerin anavatanı olduğunu belirterek, öğrencilerin bu değerlerden hiç vazgeçmemelerini temenni ettiğini söyledi. Ünal, "Rüzgarlara kanmayın, yelkenlerinizi sıkı tutun. Kendi rotanızı kendiniz çizin. Rotanız Atatürkçü düşünce sistemidir. Yolunuz ışıklarla dolsun, aydınlık olsun" dedi. Törende akademik düzeyde başarı gösteren, ulusal ve uluslararası etkinliklerde dereceye giren öğrenciler ile sporcular ödüllendirildi. Okul birincisi Erknaz Ecehan Erk, okul ikincisi Tuğçe Fındıkoğlu ve okul üçüncüsü Helin Akdağ'a TED Genel Başkanı Selçuk Pehlivanoğlu, TED Ankara Koleji Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Sunullah Salırlı ve TED Ankara Koleji Mezunları Derneği Günel Başkanı Bülent Bağdatlı tarafından diploma ve ödülleri verildi. Okul düzeyinde ilk 4 ve 10 arası derece alan öğrencilere ise ödülleri ve diplomaları, TED Ankara Koleji Vakfı Okulları Genel Müdürü Sevinç Atalay tarafından verildi. TED Ankara Kolejliler Spor Kulübü Yönetim Kurulu'nun 'Yılın Sporcusu' ödülüne ise bu yıl üç öğrenci layık görüldü. Sera Özelçi, Doğuş Köker ve Damla Çakıroğlu'na ödülleri ve diplomaları TED Ankara Kolejliler Spor Kulübü Başkanı Önder Bülbüloğlu tarafından verildi.

Ödül töreninin ardından 12. sınıflar birincisi Erknaz Ecehan Erk, okul birinciliğini simgeleyen plaketi yaş kütüğüne çaktı. Okul birincisi ve ikincisinin duygu yüklü konuşmalarının ardından Öğrenci Yönetim Kurulu Başkanı Oğul Başol, mezuniyete ilişkin duygu ve düşüncelerini ifade etti. Daha sonra şube sırasına göre isimleri okunan öğrenciler, alkışlar eşliğinde podyumdan geçerek diplomalarını aldılar. Diploma merasimi tamamlandığında okul birincisi Erknaz Ecehan Erk, TED Ankara Koleji'nin ilkelerini simgeleyen flamayı 11'inci sınıflar birincisi Yiğit Baran Can'a teslim etti. Verilen komut ile mezuniyet sembolü olan püsküllerini değiştiren öğrenciler, İncek semalarını aydınlatan havai fişekler eşliğinde keplerini fırlattı. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Aydın Ünal Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title